Home » , » Όλη η ντροπή δική τους.

Όλη η ντροπή δική τους.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017 | 1:19 π.μ.

Γράφει ο mitsos175.

«Σήκω Αντρέα για να δεις τους ψηφοφόρους της αλλαγής!!!»
«Φιλαράκι έχεις 3€ να πάω να ψηφίσω»;
«Συμβαίνει τώρα: Πήγες από εκλογικά κέντρα σε Κηφισιά, Εκάλη και Πολιτεία αναφέρουν πως πολλοί ψηφοφόροι μπερδεύονται και αντί για Φώφη ψηφίζουν Μαρεβα»
«Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το ΠΑ.ΜΑΚ. στις εκλογές για #Κεντροαριστερα έχουν ήδη ψηφίσει 17 εκατομμύρια Έλληνες, ενώ αναμένεται παμψηφεί να βγει ο Κυριάκος»!
«Μετά το πέρας της ψηφοφορίας για την ""#Κεντροαριστερά"" θα ξέρουμε ένα πάνω κάτω πόσους αμετανόητους Μαλάκες έχουμε σ αύτη τη χώρα».

Από ότι φαίνεται έχουμε αρκετές χιλιάδες ανόητους, αλλά τουλάχιστον μειώνονται από χρόνο σε χρόνο. Τώρα όμως εγώ να βάλω υποψηφιότητα για προφήτης; Από χθες είπα πως και κόσμο θα έχει και πως ρεύμα θα έχει ο …Άκης, ο οποίος είναι η δήθεν «έκπληξη» ενώ μάλλον στο Β’ Γύρο θα φάει τη Φώφη, αρκεί να πάνε όλοι οι… νεοδημοκράτες! Φυσικά τα αφεντικά καθορίζουν το τελικό αποτέλεσμα κι ο «Κώστας» το προσαρμόζει.

Κούλη αγάπη μου, γιατί δεν πήγαν περισσότερα γαλάζια γίδια να ψηφίσουν αρχηγό στο ΠΑΣΟΚ; Μόνο 210.000; Περισσότερους είχε ο Βενιζέλος μονάχος του! Προηγείται η Φώφη, ο υποψήφιος της ΝΔ είναι δεύτερος! Ξέρω πως κι η Φώφη δικιά σου είναι, αλλά περίμενα περισσότερους. Ειλικρινά. Πάνω από 230.000 του Βενιζέλου και άλλοι τόσοι που ψήφισαν εσένα, πολύ πάνω από 400.000. Να μην πάνε κι οι συγγενείς των υπολοίπων; Τουλάχιστον ένα πεντακοσάρικο περίμενα. Με τόσους αναλογικά, ούτε 4% δεν παίρνουν στις εκλογές όλοι μαζί. Πολύ φυσικό. Γιατί όπου πάει ΓΑΠ, Σημίτης, Μπομπολάκης κι άλλα φυντάνια, φεύγει κόσμος τρέχοντας. Εκτός, αν ψηφίζουν οι ίδιοι σ’ όλες αυτές τις εκλογές. Είναι περιφερόμενος θίασος ενοικιαζόμενων ψηφοφόρων…

Αφού δεν πήγε ούτε ο Άδωνης. Ελπίζω να πάει στο β’ γύρο… Τουλάχιστον ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε το κομματικό του καθήκον. «Ποτέ μου δεν υπήρξα κομματικά κομπλεξικός» μας είπε. Ποτέ κομματικά κομπλεξικός! Σκέτα κομπλεξικός όμως; Πανίκα, να θυμίσω τι έλεγες για το ΠΑΣΟΚ και την Κεντροαριστερά γενικότερα; Να υποθέσω ότι άλλαξες κόμμα; Ότι αυτά τα γαλάζια στελέχη, που ήταν πριν ΝΔ, πήγαν ξαφνικά σήμερα με το ΠΑΣΟΚ; Αν είναι έτσι, την έβαψε ο Κυριάκος. Ούτε Βουλή δεν μπαίνει, όχι πρωτιά.

Να ευχαριστήσω την «Καλλιόπη τη θεούσα» που μ’ ενημερώνει άθελά της, για το γίνεται στη ΝΔ. «- Μήτσο μου θα ψηφίσω τον νέο, τον Ανδρουλάκη» μου είπε κι έμεινα «παγωτό». Γιατί ήξερα πως η «Καλλιόπη» δεν ψήφιζε ΠΑΣΟΚ όταν ήταν εξουσία. Εδώ, έβλεπε πράσινο ρούχο κι ήθελε να το σκίσει! Τώρα τι έπαθε στα καλά καθούμενα; Της βγήκε η νεκροφιλία; «-Καλλιόπη, πως σου ήρθε ξαφνικά; Σού είπε κάνας Άγιος να κάνεις κάτι τέτοιο»; «- Μου το είπαν από τα γραφεία της ΝΔ. Να στηρίξουμε το νέο άνθρωπο που θα ρίξει τον Τσίπρα!»

Αχ καλή μου «Καλλιόπη»! Τι περιμένω από κάποια που πιστεύει, ότι θα βγουν οι προφητείες του Παίσιου; Νεοδημοκράτες, βγάλατε τα μάτια σας με τα χέρια σας. Γιατί και το δούλεμα είναι απίστευτο και σας υποχρέωσαν σε μεγάλο εξευτελισμό. Με τι μούτρα ρε πάτε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, που όταν πηγαίνατε παλιά ήταν μόνο για να τα σπάσετε; Αφού δεν άλλαξε ούτε η γνώμη σας ούτε μετανιώσατε στο ελάχιστο. Αυτό δείχνει την ανεπάρκεια και την απελπισία της ΝΔ. Ποιο ρεύμα; Περιμένετε από το ΠΑΣΟΚ να κόψει από το ΣΥΡΙΖΑ για να βγείτε πρώτοι!!!

Και τι ντροπή για το ΠΑΣΟΚ. Που κατάντησε! Να είναι ρυθμιστής στα εσωκομματικά του, η ΝΔ!!! Έχει περάσει το στάδιο της τσόντας. Έχει γίνει υποκατάστημα του Κυριάκου. Καλά να πάθουν… 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

13 Νοεμβρίου 2017 στις 1:48 π.μ.

Γνήσιος ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ. Κεντροαριστερός της Ακροδεξιάς

https://www.youtube.com/watch?v=8RyDaKBYzGk
https://www.youtube.com/watch?v=74lWTHKM5c0
https://www.youtube.com/watch?v=vfuOBYUYEsU

"Ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος υπήρξε βουλευτής της Ν.Δ. και υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, έκανε γνωστό με γραπτή του δήλωση ότι ψήφισε στις εκλογές για την ανάδειξη αρχηγού του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς.
«Ποτέ μου δεν υπήρξα κομματικά κομπλεξικός. Όπως με έχουν τιμήσει επανειλημμένα φίλοι άλλων παρατάξεων, ήρθε σήμερα η ώρα να τους τιμήσω εγώ. Εξάλλου, το 53% των περιφερειακών εκλογών του 2010 και το 15,5% των εσωκομματικών εκλογών του 2009 δεν το συγκέντρωσα μόνο από την ψήφο των φίλων της Νέας Δημοκρατίας. Καλή δύναμη στον - ή στην- επόμενο αρχηγό της Κεντροαριστεράς», δήλωσε ο κ. Ψωμιάδης". Πηγή: ΑΜΠΕ mitsos175.

13 Νοεμβρίου 2017 στις 3:27 π.μ.

"Ναι, είναι προφανώς... της Κεντροαριστεράς το στέλεχος της ΤΟ Αρκαλοχωρίου της ΝΔ που πήγε σήμερα και ψήφισε σήμερα φανερά Φώφη Γεννηματά, μαζί με 2-3 συγγενείς του, επίσης γνωστά στελέχη της ΝΔ!
Γιατί το έκανε;
Ε, υπάρχουν και τα χατίρια του δημάρχου της περιοχής, αλλά και του Αρκαλοχωρίτη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ!
Αλλά κυρίως οι μη διακριτές διαφορές στην πολιτική των κομμάτων!"

Αμ η εντολή του Κούλη; Φώφη ε; Και Ανδρουλάκης; Πρόκειται για μεγάλη εσωκομματική νίκη του Μητσοτάκη. mitsos175

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger