Home » , » Ποιος κάνει τις ποιος γελοίες εκτιμήσεις για τις δράσεις του "Ρουβίκωνα"; Το επικοινωνιακό επιτελείο της Ν.Δ ή ο Π. Καμμένος;

Ποιος κάνει τις ποιος γελοίες εκτιμήσεις για τις δράσεις του "Ρουβίκωνα"; Το επικοινωνιακό επιτελείο της Ν.Δ ή ο Π. Καμμένος;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017 | 11:05 μ.μ.

Είναι εντυπωσιακό και αξιοσημείωτο με πόση ανευθυνότητα μιλούν ορισμένοι. που κατά τεκμήριο έπρεπε να θεωρούνται υπεύθυνα άτομα και οι απόψεις τους να διακρινόταν από στοιχειώδη λογική.
Και το γράφουμε αυτό με αφορμή την μπαρούφα που πέταξε σήμερα στην βουλή ο Πάνος Καμμένος και έχει σχέση με την πρόσφατη παρέμβαση του «Ρουβίκωνα» στον προαύλιο χώρο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ ξεστόμισε μια ανοησία που όμως ήταν ικανή να δημιουργήσει πηχυαίους τίτλους σε ενημερωτικές ιστοσελίδες. Ουσιαστικά δηλαδή άφησε να εννοηθεί ότι η παρέμβαση μελών του "Ρουβίκωνα" και της Αναρχικής Συλλογικότητας Νέας Φιλαδέλφειας, στον προαύλιο χώρο του υπουργείου στο οποίο είναι επικεφαλής, ήταν μια ενέργεια που ήταν σε γνώση στελεχών της Ν.Δ με σκοπό να εκτεθεί ο ίδιος και η κυβέρνηση. 

Ας δούμε την ακριβή διατύπωση του: «Βεβαίως είναι θέμα η εισβολή του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας. Είναι θέμα πολύ σοβαρό και για το οποίο αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη την οποία έχω, διότι θα έπρεπε να είχε αποφευχθεί, όπως προβλέπετε από τον κανονισμό η είσοδος τους στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας και βεβαίως δεν θα έπρεπε να είχαν διαφύγει. Ομως υπάρχει και νόμος που προβλέπει ότι η στρατιωτική αστυνομία δεν έχει δικαίωμα να συλλάβει πολίτη εντός στρατοπέδου. Δεν μπορεί να κάνει συλλήψεις εντός στρατοπέδου. Την ευθύνη ότι μπήκαν μέσα την έχουμε και εγώ την πολιτική ευθύνη την αναλαμβάνω. ... Το περίεργο της ιστορίας ήταν βέβαια ότι κάποιος ήταν ειδοποιημένος στον τρίτο όροφο του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, στο αρχηγείο επάνω για την είσοδο του Ρουβίκωνα και από την πρώτη στιγμή έπαιρνε βίντεο και φωτογραφίες. Κάποιοι το ήξεραν λοιπόν. Και κάποιοι το ήραν που ήταν μέσα στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας. Και κάποιοι περίμεναν να πάρουν την φωτογραφία και το βίντεο. Το τί έχει γίνει θα το βρούμε και θα πάρουμε όλα τα μέτρα για να μην ξαναγίνει».

Υπονόησε ξεκάθαρα δηλαδή ο Πάνος Καμένος ότι οι αναρχικές ομάδες που έκαναν αυτή την ενέργεια αν δεν καθοδηγούταν, οπωσδήποτε είχαν ρθει σε συνεννόηση με στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κάνουν αυτό το «μπουκάρισμα» για να δώσουν περιθώρια μετά στην Ν.Δ., να μιλάει για «εξευτελισμό της κυβέρνησης».

Μετά απ’ αυτή την εξέλιξη αναρωτιόμαστε: Ποιος είναι πιο γελοίος; Το επικοινωνιακό επιτελείο της Ν.Δ., την στάση του οποίου στο συγκεκριμένο περιστατικό σχολιάζαμε εδώ ή ο αρχηγός των ΑΝΕΛ;   
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger