Home » , » Σκάνδαλα, σκάνδαλα, σκάνδαλα παντού, και το μυαλό στις αρπαχτές του κάθε βουλευτού…

Σκάνδαλα, σκάνδαλα, σκάνδαλα παντού, και το μυαλό στις αρπαχτές του κάθε βουλευτού…

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017 | 8:10 π.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Μεσάζοντα αγάπη μου! Μεσάζοντας εναντίον μεσάζοντα ήταν το χθεσινό έργο στη Βουλή. Γαλάζιος μεσάζοντας εναντίον πορτοκαλί. Όλα νόμιμα κι απόρρητα. Ο κόσμος το χει τούμπανο κι οι πολιτικοί κρυφό καμάρι.

Το συμπέρασμα της τρύπας στο νερό είναι πως δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε ποιος είναι τραγικότερος: Η κυβέρνηση ή η αντιπολίτευση; Είναι καθαρά θέμα γούστου. Αφού το ψήφισαν πρώτα όλοι μαζί μετά τσακώνονται για να πούμε «πω - πω τι έγινε».

Ο σύντροφος Κουτσούμπας βέβαια είπε μια σωστή κουβέντα «Μεγάλο σκάνδαλο είναι η πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία». Ο αμοραλισμός που στο καπιταλισμό λέγεται ευκαιρία - δουλειά - συμφωνία κλπ.

Να προσθέσω ότι εξίσου μεγάλο σκάνδαλο είναι ότι όλα αυτά είναι ΝΟΜΙΜΑ. Μπορεί δηλαδή κάποιος να πουλήσει όπλα σε κάποιον άλλο, που θα τα χρησιμοποιήσει για να σκοτώσει αμάχους. «Γιατί να πάει χαμένο ένα καλό δολοφονικό όπλο»; Σκέφτεται ο νέο κανίβαλος. Να συνοψίσουμε τι πραγματικά έγινε για να δούμε όχι το παράνομο, αλλά το ανήθικο της υπόθεσης.

Η ιστορία ξεκινά από τους Σεΐχηδες. Τους φίλους μας καλέ, που είμαστε στο ίδιο στρατόπεδο, όπως είπε κι ο υπουργός Ψεκασμένος, που όμως έκανε σκόνη στη Βουλή τον ανίκανο Κούλη. Οι Σαουδάραβες λοιπόν σφάζουν αμάχους στην Υεμένη. Αμερικάνοι, Εγγλέζοι και άλλοι τους εξοπλίζουν με όπλα, που κανονικά είναι παράνομα βάσει διεθνούς συμφωνίας, αλλά χρησιμοποιούνται μια χαρά από τη Σ. Αραβία.

Ο στρατός των Σεΐχηδων θέλει να σκοτώσει πολλούς, άρα θέλει και πολλά πυρομαχικά. Έχει λεφτά και πληρώνει όσο - όσο για να έχει τη χαρά της σφαγής. Πώς να διασκεδάσουν αλλιώς οι απάνθρωποι; Εμείς δεν έχουμε λεφτά, έχουμε όμως οβίδες, σφαίρες, οπότε πήγαμε από κοντά να πουλήσουμε την πραμάτεια. «Να χρησιμοποιηθούν επιτέλους, μην κάθονται και σκουριάζουν, κρίμα να πετάξουμε τόσα όπλα, ενώ μπορούν να μακελέψουν τόσους». Αντιλαμβάνεστε όλοι το «ηθικό» της σκέψης.

Κάτι λοιπόν τόσο αποτρόπαιο, τόσο κυνικό, λέγεται συμφωνία μεταξύ των κρατών. Και ως συμφωνία είναι νόμιμη. Ηθική; Ασφαλώς όχι. Υπάρχουν μίζες; Μπορεί, συνήθως τέτοιες εξυπηρετήσεις έχουν κάποια δώρα, μπορεί όμως κι όχι. Μπορεί όντως ο ένας ενδιαφερόμενος να βγάζει τα άπλυτα του άλλου, για να φάει ο ίδιος.

Το πιο σημαντικό όμως είναι πως οπλίζουμε το χέρι αυτών που θα καταστρέψουν μια χώρα. Μετά αναρωτιόμαστε, γιατί έχουμε πρόσφυγες, γιατί εμφανίζεται χολέρα τον 21ο αιώνα, γιατί πεθαίνουν παιδιά από πείνα κοκ.

Μια ακόμη παράμετρος είναι η εξής: Οι σύμμαχοι και φίλοι μας Σεΐχηδες, αφού οι φίλοι των Δυτικών είναι και δικοί μας φίλοι, δεν σκοτώνουν μόνοι τους. Έχουν εξοπλίσει και κάποια καθάρματα. Όλα βέβαια με τη σύμφωνη γνώμη των ΗΠΑ. Επειδή τα όπλα έχουν ταυτότητα, όπως πολύ σωστά είπε ο υπουργός Ψεκασμένος, μπορεί κάποιοι Σύριοι να βρουν σε αποθήκες των μισθοφόρων φασιστών και δολοφόνων βασανιστών του ISIS, τίποτε βλήματα που να γράφουν πάνω «Με την ευγενική χορηγία της Ελληνικής Δημοκρατίας». Φαντάζεστε έκπληξη; Πόσοι θα πέσουν από τα σύννεφα;

Όμορφος κόσμος, αλλά τον πηδήξαμε ρε γμτ…. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger