Home » , » Αντένα: Ανακάλυψε τον "εχθρό της κοινωνίας" στο πρόσωπο του "Ρουβίκωνα" και αναρχικών ομάδων (Βίντεο)

Αντένα: Ανακάλυψε τον "εχθρό της κοινωνίας" στο πρόσωπο του "Ρουβίκωνα" και αναρχικών ομάδων (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017 | 9:59 μ.μ.


Με ξεκάθαρα προβοκατόρικο τρόπο το σημερινό δελτίο ειδήσεων του Αντένα παρουσίασε τις ακτιβιστικές δράσεις του «Ρουβίκωνα» και άλλων αναρχικών οργανώσεων. Για ανενόχλητους νεαρούς που πέταξαν μπογιές στο δικαστικό Μέγαρο Λάρισας κάνει λόγο το τηλεοπτικό ρεπορτάζ αφήνοντας την αίσθηση στον τηλεθεατή ότι κάποια άτομα δεν είχαν τι να κάνουν και για να σπάσουν την μονοτονία τους επέλεξαν αυτή την ενέργεια.
Το ότι δηλαδή το έναυσμα γι’ αυτή την δράση ήταν ότι στα τέλη Σεπτέμβρη ενώ το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισας, καταδίκασε ομόφωνα σε 12 χρόνια κάθειρξης στρατιωτικό που βίαζε επί σειρά ετών την κόρη του, και ενώ δικάστηκε για την πράξη του η έφεση του είχε ανασταλτικό χαρακτήρα με αποτέλεσμα ο καραβανάς να αφεθεί ελεύθερος, ήταν κάτι που θεωρήθηκε ανάξιο να αναφερθεί.

Και ο Γκεμπελίστικος τρόπος παρουσίαση γεγονότων συνεχίστηκε με την πράξη αλληλεγγύης στον 29χρονο που συνελήφθηκε πρόσφατα. Τα τρυκάκια που πετάχτηκαν από αναρχικούς στο Εφετείο δεν αποσκοπούσαν να εκφράσουν την συμπαράσταση τους σε κάποιον που είναι ο «φερόμενος» ή έστω ο κατηγορούμενος για την αποστολή «τρομοδεμάτων», αλλά ήταν «ο 29χρονος που συνελήφθηκε για τα τρομοδέματα». Το έκριναν ένοχο δηλαδή και μόνο ποινή δεν του επέβαλαν αγνοώντας ότι ο νεολαίος αυτός αντιμετωπίζει ένα κατηγορητήριο διάτρητο, όπως βλέπουμε σ’ αυτή μας την ανάρτηση.

Από κει και πέρα κάνουν ένα τουρλομπούκι από περασμένες ενέργειες του «Ρουβίκωνα» και άλλων αναρχικών ομάδων για να μας σερβίρουν την άποψη της Ν.Δ., ότι υπάρχει «πολιτική ανοχή»


 Ρουβίκωνας: Κείμενο για την επίθεση στο δικαστικό μέγαρο Λάρισας

Πηγή: indymedia

Στις 24/09/2017 το μεικτό ορκωτό εφετείο της Λάρισας καταδίκασε πρώην στρατιωτικό σε 12 χρόνια κάθειρξης με αναστολή για το συστηματικό και κατ'εξακολούθηση βιασμό της κόρης του!!! Εναντίον του κατέθεσε τόσο το θύμα όσο και η άλλη κόρη του αλλά και η μητέρα του θύματος. Η ακατανόητη αυτή απόφαση η οποία αναγνωρίζει ότι η συγκεκριμένη πράξη έχει συντελεστεί αλλά δεν επιβάλλει καμία πραγματική ποινή στο θύτη πάρθηκε κεκλεισμένων των θυρών!!

Εαν συνδυάσουμε αυτή την απόφαση με την απόφαση του δικαστηρίου στην Κόρινθο όπου καταδίκασε μία 22χρονη επειδή σκότωσε τον επίδοξο βιαστή της σε 15 χρόνια φυλάκισης, φυσικά χωρίς καμία αναστολή, τότε είναι εμφανές σε όλους πια ότι ο σεξισμός και η κουλτούρα του βιασμού μερίδας της ελληνικής κοινωνίας νομιμοποιείται και από το δικαστικό σύστημα. 
Το ίδιο σύστημα το οποίο βάζει στη φυλακή την Ηριάννα και τον Περικλή και αφήνει ελεύθερο τον Τσουκάτο και τον Παπακωσταντίνου, το ίδιο σύστημα που δεν ξέρει τίποτα για τους γιατρούς με τα φακελάκια αλλά διεξάγει έρευνα για εμάς.

Αυτά είναι γνωστά σε όλους και δεν περιμέναμε και κάτι καλύτερο από τους “ανεξάρτητους” έλληνες δικαστές, αλλά αυτή τη φορά ξεπέρασαν τους εαυτούς τους μιας και το θύμα είναι γυναίκα και θύμα βιασμού, ενώ ο θύτης (ο ίδιος της ο πατέρας) συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία του ισχυρού: άντρας, στρατιωτικός, “καθώς πρέπει” κατά τα άλλα μέλος της κοινωνίας. Το μήνυμα του κράτους είναι ξεκάθαρο προς τις γυναίκες και γενικά όλους τους “αδύναμους” αυτού του κόσμου: καθίστε καλά και μη μιλάτε, μην αντιδράτε σε τίποτα. Εμείς είμαστε οι ισχυροί.

Έτσι κι εμείς, με τη συμβολική μας επίθεση στο δικαστικό μέγαρο της Λάρισας την Κυριακή, 5 Νοεμβρίου θελήσαμε να στείλουμε το μήνυμα ότι με τις μικρές μας δυνάμεις θα στεκόμαστε απέναντι σε αυτό το σάπιο σύστημα και τους βρώμικους μηχανισμούς του.

Αναρχική Συλλογικότητα Ρουβίκωνας
Αναρχικοι - Αναρχικές

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger