Home » , » Η αθλιότητα και η πολιτική αλητεία μέσα από δηλώσεις Τσίπρα. - Σχολιασμό του Ν. Μπογιόπουλου (Βίντεο)

Η αθλιότητα και η πολιτική αλητεία μέσα από δηλώσεις Τσίπρα. - Σχολιασμό του Ν. Μπογιόπουλου (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017 | 8:35 μ.μ.

Tην είδηση μόλις την ακούσαμε από την ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Μπογιόπουλου και για άλλη μια φορά βλέπουμε ότι δεν έχει τέλος η ξεφτίλα αυτής της άθλιας συγκυβέρνησης. 

Πληροφορούμαστε λοιπόν ότι μετατρέπετε σε αυτεπάγγελτη δίωξη και όχι δίωξη κατ’ έγκληση, όπως ισχύει σήμερα η εκδήλωση αλληλεγγύης προς τους δανειολήπτες που έχουν πέσει στα νύχια τραπεζιτών –τοκογλύφων και αδυνατούν να πληρώσουν τα δάνεια τους.

Δηλαδή όσοι/ες εντάσονται σε κινήματα ενάντια στους πλειστηριασμούς και δίνουν το παρόν τους στα ειρηνοδικεία όλης της χώρας για να μην περάσει η λαϊκή περιουσία στα νύχια των αρπακτικών, τώρα θα συλλαμβάνονται από τους μπάτσους –«θα ενισχυθούν τα μέτρα ασφαλείας στα Ειρηνοδικεία Αθήνας, Θεσσαλονίκης και σε όποιες άλλες πόλεις κριθεί αναγκαίο, προκειμένου οι πλειστηριασμοί να διενεργούνται με ασφάλεια», αναφέρει η είδηση- και θα βρίσκονται κατηγορούμενοι.

Τα παραπάνω αποφασίστηκαν σε σύσκεψη στο υπουργείο Δικαιοσύνης  στην οποία συμμετείχαν ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας και ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Δημήτρης Λιάκος, καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου.

Η δικιά μας εκτίμηση είναι πάντως ότι όσους νόμους και διατάγματα και να φέρουν, η λαϊκή αντίσταση δεν πρόκειται να ανακοπεί και οι σχεδιασμοί κυβέρνησης και δανειστών για την δημιουργία χιλιάδων νέων αστέγων μέσω πλειστηριασμών θα μείνουν στα χαρτιά.

Μετά απ’ αυτό δεν αντισταθήκαμε στον πειρασμό να φτιάξουμε ένα σχετικό βιντεάκι στο οποίο συνθέσαμε τον σχολιασμό του κομμουνιστή δημοσιογράφου και τις προεκλογικές δηλώσεις του Τσίπρα για τους πλειστηριασμούς και την ληστεία που γίνεται στα διόδια.

Παράλληλα μπορεί να θεωρηθεί και συλλεκτικό το βίντεο γιατί δείχνει πολύ χαρακτηριστικά με τι ψεύτη και πολιτικό απατεώνα έχουμε μπλέξει.
Και αυτό το οποίο πρέπει να αναγνωρίσουμε στον Τσίπρα είναι το ταλέντο του να λέει συνειδητά και ανερυθρίαστα τεράστια ψέματα, με την απόλυτη φυσικότητα

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger