Pages

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Ομοφυλοφιλία και παπαδίστικη υποκρισία

Πιθανόν να είστε γνώστες ότι αρκετοί δεσποτάδες μας έχουν στην κατοχή τους εκατομμύρια «μαύρα» ευρώ για τα οποία δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την προέλευσή τους.
Ισως επίσης έπεσε στην αντίληψή σας η «διάγνωση» που είχε κάνει ο «άγιος» Πειραιά, Σεραφείμ Μετζελόπουλος γνωστοποιώντας μας ότι «η ομοφυλοφιλία οδηγεί σε καρκινογενέσεις».

Μπορεί να γίνατε δέκτες και του θορύβου που έχει προκύψει μετά την δημόσια δήλωση του Γιάννη Ραγκούση ο οποίος μας είπε ότι υπάρχουν μητροπολίτες οι οποίοι είναι ομοφυλόφιλοι και το κρύβουν.

Προφανώς και δεν έχει νόημα να σχολιάσουμε την δήλωση του υποψηφίου ηγέτη της κεντροαριστεράς. Όταν επιβάλεις σε έναν άνδρα να πάει ενάντια στην ανθρώπινη φύση, αναγκάζοντας τον να μην έχει σχέσεις με γυναίκα, είτε αυτός είναι καλόγερος – διαβάστε τον πρόλογο από το έργο του Θέμου Κορνάρου «Οι άγιοι χωρίς μάσκα»- είτε αυτός είναι δεσπότης είναι πιθανόν αναμενόμενη η δημιουργία ομοφυλοφυλικής τάσης.

Και για να μην αναφέρουμε τι έχει αποκαλυφθεί με την περίπτωση του πρώην δεσπότη Αττικής, Παντελεήμωνα, -του ρασοφόρου που είχε καβατζάρει 1,5 δις δρχ «για τα γεράματα του»- να παραθέσουμε ένα μικρό απόσπασμα από το βιβλίο του δημοσιογράφου Βασίλη Καββαθά με τίτλο «Who is who, Ποιός είναι ποιά - Αντρες ντυμένοι γυναίκες».
Προφανώς ο συγγραφέας θα είχε αγανακτήσει τότε με την υποκρισία των δηλώσεων του τότε αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου και γράφει στην σελίδα 228 του βιβλίου του:

«Ταξιτζής που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα δεν άντεξε να κρατάει το στόμα του κλειστό κι όταν άκουσε δυο πελάτες να κουβεντιάζουν για πρόσωπο υψηλά ιστάμενο στην –εκκλησιαστική- ιεραρχία, αποφάνθηκε: "Εμείς στον Βόλο τον λέγαμε Μπέμπα Μπλανς"».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου