Home » , » Οι εξωγήινοι της Ν.Δ

Οι εξωγήινοι της Ν.Δ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 | 6:45 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Νομίζουν κάποιοι, πως δεν υπάρχουν εξωγήινοι κι έτσι έσπευσαν να κοροϊδέψουν τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη φράση «Μου είπε ένας εξωγήινος». Κι όμως! Η ΝΔ είναι γεμάτη από UFO. Άδωνης, Κούλης, Πλεύρης, Τζαβάρας, κι ένα σωρό άλλοι που ζουν στο δικό τους κόσμο. Δεν ξέρω, αν είναι όλοι από τον ίδιο γαλαξία, ή ο καθένας κατάγεται από διαφορετικό πλανήτη, αλλά οι περισσότεροι νομίζω πως είναι από το νεφέλωμα του Αυνάν.

Ο Τζαβάρας λοιπόν θέλει δημοψήφισμα! Νεοδημοκράτης και δημοψήφισμα γίνεται; θα με ρωτήσετε; Πράγματι, αυτά τα δυο είναι ασυμβίβαστα, καθώς η ΝΔ έχει αλλεργία σε οτιδήποτε δημοκρατικό. Αλλά εδώ δεν μιλάμε για ουσιαστικό ερώτημα, θέλει κάτι σαν τα δημοψηφίσματα του Παπαδόπουλου. Σαν εκείνα που ό,τι και να πεις, δεν αλλάζει τίποτα.

Θέλει λοιπόν η Ηλεία να φύγει από την Περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας και να πάει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Επειδή τυχαίνει να είμαι από Ηλεία, να τον ρωτήσω τι θα αλλάξει; Εκτός από την μεταγραφή. Τίποτα! Απλά θα κάνουν ένα ανώδυνο σώου. Θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε τα ίδια ακριβώς χαράτσια, θα παραμείνουμε άνεργοι, θα κόψουν το ίδιο τους μισθούς αλλά... η Ηλεία δεν θα είναι στη Δυτική Ελλάδα θα είναι στην Πελοπόννησο!

Έπαθε εγκεφαλικό και τα λέει αυτά; Θα ξαναρωτήσετε. Για να πάθει κάποιος οποιαδήποτε μορφής εγκεφαλική βλάβη, πρέπει πρώτα να διαθέτει εγκέφαλο. Οπότε η απάντηση είναι: Όχι, παραμένει ο ίδιος γελοίος, όπως πάντα.

Απλά στη ΝΔ έπαθαν σοκ. Προσπαθούν να ξεπεράσουν τη νίλα με τα πραγματικά Δημοψηφίσματα. Αυτά που βγαίνουν παράνομα ή δεν λαμβάνονται υπόψη τ’ αποτελέσματά τους. Μετά τα στραπάτσα της Ευρωπαϊκής Πολιτικής σε Ελλάδα, Καταλονία και αλλού, προσπαθούν να κατευνάσουν τους φόβους τους, διακωμωδώντας τα Δημοψηφίσματα. Γελοιοποιούνται όμως οι ίδιοι.

Έτσι οι παπάδες σε κάποια φάση τζάμπα μαγκιάς ζήτησαν Δημοψήφισμα, αλλά μετά το σκέφτηκαν καλύτερα και το βούλωσαν. Εγώ θα έλεγα να σηκώσουμε το γάντι, αν η Εκκλησία τολμήσει. Μην ξεχνάμε πως ο υποψήφιος της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη ήταν σιγουράκι μέχρι που ο Άνθιμος άνοιξε το στόμα του. Βέβαια φορτωθήκαμε έτσι το Μπουτάρη, αλλά το νόημα είναι πως η Εκκλησία δεν έχει πια και τόσους πιστούς όσους νομίζει. Τα πρόβατα λόγω έλλειψης τροφής έφυγαν. Τα πήδαγαν οι πιστικοί, πόσο να αντέξουν τα ζωντανά;

Στη ΝΔ πάλι λένε τέτοια μπας κι ασχοληθεί ο κόσμος με τις σαχλαμάρες τους ξεχνώντας τα σοβαρά. Τα σοβαρά είναι η ανεργία, η φτώχεια, οι περικοπές, οι μειώσεις, το ξεπούλημα, οι πλειστηριασμοί βεβαίως, τα σκάνδαλα, τα χρέη, όλα αυτά για τα οποία η ίδια η ΝΔ (μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ και τους υπολοίπους απατεώνες) είναι 100% υπεύθυνοι. Για τα σοβαρά θέματα όμως ξορκίζουν κάθε Δημοψήφισμα.

Μπορούμε πχ να ερωτούμαστε (με κάποιο κόστος) για το ποιος θέλουμε να αποχωρήσει από κάποιο τηλεπαιχνίδι - σκουπίδι της TV, αλλά δεν θα ρωτηθούμε ποτέ για ουσιαστικά πράγματα, που θα επηρεάσουν τη δική μας ζωή και τη ζωή των παιδιών μας.

Μόνο κάθε 4 χρόνια περίπου, τα αφεντικά θα μας παρουσιάσουν μια λίστα διεφθαρμένων, άχρηστων πραιτοριανών τους, ώστε να διαλέξουμε τον επόμενο καταλληλότερο δήμιο. Είναι η αστική δημοκρατία και ο κάθε Τζαβάρας είναι ο τυπικός της εκπρόσωπος.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger