Home » , , » Ν. Μπογιόπουλος για τα απεργοσπαστικά «καλοταϊσμένα γιουσουφάκια», του Αλαφούζου (Ηχητικό)

Ν. Μπογιόπουλος για τα απεργοσπαστικά «καλοταϊσμένα γιουσουφάκια», του Αλαφούζου (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017 | 7:53 μ.μ.

Αν και σε πρόσφατη ανάρτησή μας είχαμε αναφερθεί αναλυτικά στον ρόλο που έχουν αναλάβει τα ΜΜΕ του Αλαφούζου, με ιμάντες μεταβίβασης αυτής της πολιτικής γραμμής τους δημοσιοκάφρους που σιτίζονται από τα ταμεία του εφοπλιστή καναλάρχη, θεωρούμε σκόπιμο να παραθέσουμε σε ηχητικό την συγκεκριμένη τοποθέτηση που έκανε ο Νίκος Μπογιόπουλος.

Ο κομμουνιστής δημοσιογράφος εστιάζεται στην απεργοσπαστική στάση που κράτησαν χτες και προχτές οι μαρκουτσοφόροι του Σκάι και στις απίθανες επικλήσεις που έκαναν για να δικαιολογήσουν την απεργοσπασία τους.

Αρχικά ο Ν. Μπογιόπουλος αντιμετωπίζει το θέμα με σκωπτικό τρόπο λέγοντας: «Από μια άποψη οι εργαζόμενοι του Σκάι που έσπασαν την απεργία των δημοσιογράφων, πολύ σωστά το έπραξαν. Διότι η απεργία κηρύχτηκε από δημοσιογράφους και άλλο πράγμα ο δημοσιογράφος και άλλο πράγμα το φερέφωνο που φωνάζει ζήτω ο Σόιμπλε, που ψάχνει μια σοβαρή χρυσή Αυγή, που λατρεύει τον "Γερούν γερά"».

«Οι ξεφτίλες του Σκάι που υπονομεύουν τον αγώνα των υπόλοιπων εργαζόμενων», τα «καλοταϊσμένα γιουσουφάκια», δέχτηκαν ένα αμείλικτο κατηγορώ, από τον κομμουνιστή δημοσιογράφο. Απολαύστε το.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger