Home » » Τεράστιο φιάσκο της Αντιτρομοκρατικής η δικογραφία για τον Κων/νο Γ!

Τεράστιο φιάσκο της Αντιτρομοκρατικής η δικογραφία για τον Κων/νο Γ!

Από askordoulakos , Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017 | 11:07 μ.μ.

Από   athens.indymedia

Το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε για τον σύντροφο Κωνσταντίνο Γ είναι γεμάτο από νομικές και λογικές ακροβασίες. 
Δεν υπάρχει η παραμικρή ταύτιση αποτυπωμάτων ή dna με τον σύντροφο σε καμιά από τις υποθέσεις που τον κατηγορούν.

Η μοναδική ένδειξη που υπάρχει, είναι η εξής. Στην αντιμνηνονιακή διαδήλωση στις 11/05 του 2011 στην Αθήνα, οι μπάτσοι συνέλεξαν αντικείμενα κατά τη διάρκεια συγκρούσεων (πέτρες, κοντάρια κλπ). Σε κάποια από αυτά τα αντικείμενα υπήρχε ίχνος βιολογικού υλικού που μοιάζει με ένα άλλο μείγμα γενετικού υλικού που βρέθηκε στον τόπο της επίθεσης εναντίον του πρώην πρωθυπουργού Παπαδήμου. Εκείνη τη μέρα (11/05/2011) συνέλαβαν 10 άτομα που συμμετείχαν στην αντιμνημονιακή διαδήλωση. Ένα από αυτά τα άτομα ήταν και ο Κωνσταντίνος Γ. Αυτό είναι το μόνο στοιχείο που τον συνδέει με την ενέργεια της αποστολής εμπρηστικού φακέλου στον Λ.Παπαδήμο.

Μάλιστα δεν πρόκειται για καθαρό δείγμα dna, αλλά μείγμα γενετικού υλικού στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και το dna του ίδιου του Λ. Παπαδήμου καθώς και λοιπών αγνώστων ατόμων (όπως αναφέρεται στην δικογραφία). Δηλαδή έχουμε μια επανάληψη καρμπόν αστυνομικής μεθόδευσης σχετικά με το "μείγμα dna" όπως είχε γίνει στο παρελθόν στην υπόθεση του Τ. Θεοφιλου (που αθωώθηκε ) και της Ηριάνας Β.Λ.

Επιπλέον προκύπτει το ερώτημα πως ταυτίζεται ακόμα κι αυτό το θολό μείγμα dna με το dna του συντρόφου, αφού μέχρι στιγμής δεν έχει του το έχει πάρει η αστυνομία με νομότυπο τρόπο. Υπάρχει μυστική τράπεζα dna για όσους συμμετέχουν σε διαδηλώσεις;

Παράλληλα ο σύντροφος Κωνσταντίνος Γ. κατηγορείται για συμμετοχή στην αναρχική ένοπλη οργάνωση ΣΠΦ ενώ στο κατηγορητήριο του δεν υπάρχει καμιά ενέργεια της ΣΠΦ (τα οκτώ δέματα στα ΕΛΤΑ κ η επίθεση στον Παπαδήμο που του αποδίδονται ως κατηγορίες δεν έχουν αναληφθεί από καμιά επαναστατική οργάνωση). Τέλος, από κανένα σημείο της δικογραφίας (αυτόπτες μάρτυρες, κάμερες, λήψη αποτυπωμάτων) δεν προκύπτει το παραμικρό στοιχείο για την φυσική παρουσία του Κωνσταντίνου στις αποστολές των δεμάτων.

Τέλος επειδή τα ΜΜΕ μιλούσαν για την συμμετοχή του στις αποστολές δεμάτων στον Σόιμπλε και στο ΔΝΤ η ίδια η δικογραφία αναφέρει ξεκάθαρα… "δεν ανευρέθει οποιοδήποτε αξιοποιήσιμο στοιχείο.."

Για του λόγου το αληθές κ την ανάδειξη της σκοτεινής αστυνομικής μεθόδευσης με σκοπό την κατασκευή "υπερενόχων " που συνδέονται με όλες τις οργανώσεις του ένοπλου αγώνα παρατίθενται φωτογραφίες της δικογραφίας του Κωνσταντίνου Γ. που αποδεικνύουν τα ψέματα της αντιτρομοκρατικής...

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger