Pages

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Θεσσαλονίκη: Πορεία ενάντια στην κυβερνητική πολιτική - "Διάλογος" διαδηλωτών - ΜΑΤ (Βίντεο)

 Για την διαδήλωση που έγινε σήμερα με αφετηρία την Καμάρα Θεσσαλονίκης με αφορμή το διήμερο 5 και 6 Οκτώβρη κατά το οποίο ο Σύνδεσμος Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδας διοργάνωσε συνέδριο για τις “επενδύσεις” και την “ανταγωνιστικότητα” με καλεσμένους τους Τσίπρα και Μητσοτάκη και χορηγούς μεταξύ άλλων την Τράπεζα Πειραιώς, την Ελληνικός Χρυσός και τα ΕΛ.ΠΕ, γράφαμε σ’ αυτή μας την ανάρτηση η οποία είχε τίτλο  "Οχι στην φιέστα της λεηλασίας".

Στην κινητοποίηση που έγινε σήμερα και οργανώθηκε από εξωκοινοβουλευτικές συλλογικότητες οι διαδηλωτές κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης, των τραπεζών, των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και της ΕΕ, πραγματοποίησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της συμπρωτεύουσας.

Καθ’ όλη την διάρκεια της οι διαδηλωτές βρισκόταν σε αστυνομική κλοιό, ενώ όταν κάποια στιγμή θέλησαν να προσεγγίσουν το συνεδριακό κέντρο δέχτηκαν την «περιποίηση» από τα ΜΑΤ, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό ορισμένων διαδηλωτών.

Στο παρακάτω βίντεο ακούμε διαδηλωτή να ζητάει από τους ΜΑΤατζήδες να "ντραπούν" για το ξύλο που ρίχνουν στους συγκεντρωμένους. Υπερβολικές απαιτήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου