Home » , » Καρατζαφέρης "καρφώνει" Χατζηνικολάου για την συνάντηση που είχε με τον Τσίπρα

Καρατζαφέρης "καρφώνει" Χατζηνικολάου για την συνάντηση που είχε με τον Τσίπρα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017 | 3:00 π.μ.

Χοντρό «κάρφωμα» έκανε ο Γιώργος Καρατζαφέρης στην τηλεοπτική του εκπομπή αναφερόμενος σε συνάντηση που υπήρξε μεταξύ Τσίπρα και Χατζηνικολάου η οποία κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
«Σαν επιχειρηματίας ο Ν. Χατζηνικολάου απλώθηκε πολύ και μετά την αποτυχημένη έκδοση ημερήσιας εφημερίδας, σήμερα βρίσκεται σε μια δεινή οικονομική κατάσταση», μας είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ συμπληρώνοντας ότι «κάθε εκδότης όταν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα πηγαίνει χωρίς φανφάρες στο πρωθυπουργικό γραφείο και βρίσκει άκρη». 

«Προβλήματα οικονομικά αντιμετωπίζει ο Ν. Χατζηνικολάου», συνέχισε ο ίδιος, εκτιμώντας  ότι η συνάντηση έγινε ώστε να υπάρξει κυβερνητική παρέμβαση για να βγει απ’ το οικονομικό αδιέξοδο ο όμιλος του  Real Group των Νίκου  Χατζηνικολάου και Ανδρέα Κουρή.

Εδώ να συμπληρώσουμε ότι και ο εκδότης της Realnews επικαλούμενος οικονομικά προβλήματα είχε δικαιολογήσει την απόλυση του γνωστού σκιτσογράφου Στάθη Σταυρόπουλου από την Κυριακάτικη εφημερίδα του. Αλλωστε αυτά ήταν εμφανή αφού είχαν  προηγηθεί το λουκέτο στην οικονομική βδομαδιάτικη εφημερίδα «Αγορά» καθώς και η διακοπή έκδοσης των καθημερινών «Ειδήσεων», όπως και της αθλητικής ιστοσελίδας pamesport.gr.

Ποτέ δεν πρόκειται να πάθουμε τι ακριβώς προέκυψε από την συνάντηση Τσίπρα-Χατζηνικολάου (Θυμηθείτε το κομπρεμί με την γάτα Ιμαλαϊων και τις εκδοχές που ακούσαμε για τις επαφές Ψυχάρη-πρωθυπουργού).
Επειδή όμως γνωρίζουμε ότι συνήθως οι «εθνικόφρονες» είναι και «στομαχόφρονες», όπως έλεγε ένα μπουμπούκι της συντηρητικής παράταξης, δεν μπορεί να ξέρουμε τι θα προκύψει μετά την συνάντηση που αναφέραμε.
Λέτε να δούμε την Realnews να μετατρέπετε σε λάιτ έκδοση της «Αυριανής»; Και σε μια τέτοια εξέλιξη ποια θα είναι να ανταλλάγματα; Κυβερνητική παρέμβαση για να χορηγηθούν τραπεζικά δάνεια στο συγκρότημα  του  Real Group; Διαφημίσεις στα ΜΜΕ του Χατζηνικολάου από οργανισμούς που ελέγχονται από το ελληνικό δημόσιο;   

Όπως και να έχει πάντως για ακόμα μια φορά ξεχειλίζει η μπόχα από τα παρασκηνιακά νταλαβέρια του εκδοτικοδημοσιογραφικού κατεστημένου με το αστικό πολιτικό προσωπικό της χώρας.

Τώρα γιατί ο Καρατζαφέρης «κάρφωσε» τον ομοϊδεάτη του; Απλώς γιατί ποτέ δεν έλειψαν τα αλληλομαχαιρώματα ειδικά μέσα στην δεξιά παράταξη. Στην προκειμένη περίπτωση εξ' άλλου υπάρχει και προϊστορία. Η εφημερίδα του Χατζηνικολάου με πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα της είχε αποκαλύψει την εμπλοκή του προέδρου του ΛΑΟΣ στην υπόθεση με τις μίζες  των πολεμικών εξοπλισμών και την δικαστική δίωξη του για τρία κακουργήματα, κάτι που προφανώς δεν ενθουσίασε τον Καρατζαφέρη.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger