Home » , » Πορείες και επεισόδια στην ΔΕΘ (2 Βίντεο)

Πορείες και επεισόδια στην ΔΕΘ (2 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017 | 9:04 μ.μ.

Για «μεγάλο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ για την 82η ΔΕΘ» κάνει λόγο το ρεπορτάζ που υπάρχει στην  ιστοσελίδα 902ενώ εμείς αναρτούμε ένα βιντεάκι που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο  facebook ο Χρήστος Αβραμίδης.

Παράλληλα και όμως ακούμε από την ανταπόκριση που έχει η τηλεόραση του Σκάι από τον εκθεσιακό χώρο της ΔΕΘ, ομάδα διαδηλωτών από το μπλοκ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της Συλλογικότητας ενάντια στους πλειστηριασμούς, έχουν εισβάλει στον εσωτερικό χώρο της έκθεσης.

Οι διαδηλωτές που είχαν αφετηρία την συγκέντρωση στην Καμάρα, φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας πανό, δέχτηκαν την επίθεση από τα ΜΑΤ τα οποία κάνοντας ρίψη χημικών κατόρθωσαν να τους απωθήσουν.

Δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί και συλλήψεις.


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

9 Σεπτεμβρίου 2017 στις 9:15 μ.μ.

Εγινε μια πραγματικά μεγαλειώδεις Συγκέντρωση των Ταξικών Δυνάμεων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ. Συμετείχαν και τα υπόλοιπα τμήματα της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΊΑΣ ΠΑΣΕΒΕ ΠΑΣΥ ΜΑΣ ΟΓΕ. Ηταν το επιστέγασμα μιας ολόκληρης δουλειάς σε όλη την χώρα σε Χώρους δουλειάς πικετοφορίες και συσκέψεις που αποδόμησαν σε μεγάλο βαθμό την Πρπαγανδιστική μηχανή της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ που ενω σφάζει τον λαό προσπαθεί να φορέσει φιλολαική προβιά. Ο Αγώνας συνεχίζεται καθημερινά παντου ωστε ο λαός να αντιμετωπίσει την τραγωδία που ζει και ταυτόχρονα οι Κομμουνιστές προβάλουμε για ζύμωση μέσα στην ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ της πρόταση εξουσίας για Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Καλούμε κάθε εργάτη Αυτοαπασχολούμενο Φτωχό Αγρότη να ενισχύσει παντού τις Δυνάμεις τις ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ. Δεν χρειάζεται να είναι Κομμουνιστής. Η Ζύμωση και η Ιδεολογική πάλη τα ξεκαθαρίζει όλα. ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ.

9 Σεπτεμβρίου 2017 στις 9:48 μ.μ.

Θα του φτιαξουμι μεις του αναχουμμα, θα του φτιαξουμι...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger