Home » , , » Μήνυμα από φυλακισμένο αγωνιστή ενάντια στα διόδια

Μήνυμα από φυλακισμένο αγωνιστή ενάντια στα διόδια

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 | 11:38 μ.μ.

Σε γενικές γραμμές η ιστορία του Στράτου Δασκαρόλη είναι γνωστή.
Εντάχτηκε κι αυτός στο κίνημα -όπως ήταν τότε και η προτροπή του ΣΥΡΙΖΑ- στο κίνημα ενάντια στα ληστρικά διόδια που είχαν επιβάλλει οι μεγαλοεργολόβοι με την συνέργεια τις τότε κυβέρνησης. Η στάση του αυτή του είχε σαν συνέπεια να του επιβληθούν πρόστιμα συνολικού ύψους 1.400 ευρώ.

Πιστός στις απόψεις του αρνήθηκε να τα πληρώσει και η δικαστική εξουσία, συγκεκριμένα το Πταισματοδικείο Καλαμάτας τον καταδίκασε σε 42 μέρες φυλακή.
Κράτησε μια παλικαρίσια στάση και οι δικαστές του επέβαλλαν αυτή την τρομοκρατική ποινή για να αποτρέψουν κάποιους πολίτες να μιμηθούν το παράδειγμα του.

Το 'χουμε ξαναγράψει. Το κλομπ του μπάτσου και η τήβεννος του δικαστή είναι βασικά όπλα του συστήματος σε όποιον θεωρεί ότι το αμφισβητεί έστω και ελάχιστα. Και ο Δασκαρόλης αμφισβήτησε τους νόμους τους και την καθεστηκυία τάξη πραγμάτων.

Ο Καλαματιανός, λοιπόν … εγκληματίας μας στέλνει ένα μήνυμα δηλώνοντας ότι δεν κάνει βήμα πίσω από τις απόψεις τους.

Σας στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς. Βρίσκομαι για τέταρτη μέρα κρατούμενος στα κρατητήρια του Α.Τ. Καλαμάτας άδικα και παράνομα γιατί έκανα το καθήκον μου απέναντι στην χώρα και το σύνταγμα της. Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όχι απλά δεν καταργεί τα διόδια που αυξάνονται και πληθύνονται αλλά διατηρεί τα νομικά πλαίσια που ποινικοποιούν τις αντιδράσεις όσων αρνούνται να δώσουν λεφτά στους ιδιώτες που λυμαίνονται τους δημόσιους δρόμους και το οδικό δίκτυο.

Μου δίνετε πολύ δύναμη να συνεχίσω τον αγώνα ενάντια στους εξουσιαστές της Ελλάδος που εξαθλιώνουν τον ελληνικό λαό και πουλάνε την πατρίδα μας. Ο αγώνας που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαι ο πρώτος και ο τελευταίος που φυλακίζεται για τέτοιους λόγους. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου και σας υπόσχομαι ότι θα ανταποδώσω με σκληρό και αμείωτο αγώνα όταν με το καλό βγω από εδώ σε 38 μέρες

Στράτος Δασκαρόλης
Α.Τ. Καλαμάτας


Υ.Γ. Το μήνυμα του φυλακισμένου αγωνιστή έχει αναρτηθεί στο f/b από την Stavroula Riga
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger