Home » » Χουντικό παραλήρημα στην βουλή του υπόδικου χρυσαυγίτη Γ. Λαγού.

Χουντικό παραλήρημα στην βουλή του υπόδικου χρυσαυγίτη Γ. Λαγού.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017 | 3:14 μ.μ.

Άλλο ένα σόου έδωσαν σήμερα οι βουλευτές της ναζιστικής συμμορίας με πρωταγωνιστή τον "αξιοσέβαστο" Γιάννη Λαγό. 

Ανασύροντας από το χρονοντούλαμπο της ιστορίας, χουντική φρασεολόγια, και κατά την συζήτηση στο κοινοβούλιο του νομοσχεδίου για την προστασία των εργαζομένων, ο υπόδικος χρυσαυγίτης ξέσπασε σε ένα παραλήρημα εκδηλώνοντας το ιδεολογικό του υπόβαθρο..

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του news247 ο χρυσαυγίτης διατυμπάνισε τα χουντικά του πιστεύω μέσω στη Βουλή αναφωνώντας «Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών» και απειλώντας ότι η οργάνωσή του «θα πολεμά» και «θα συνεχίσει να φωνάζει» το ανατριχιαστικό αυτό σύνθημα. «Θα μπούμε σε καφενεία, σε χωριά και σε πόλεις για να ζητήσουν οι Έλληνες πολίτες αυτά τα οποία δίνετε στους λαθρομετανάστες».

Το χουντικό ξέσπασμα του Λαγού επικρότησαν όμως και οι ομοϊδεάτες τους της Χρυσής Αυγής που τον χειροκρότησαν ομαδικά.

Στις προκλήσεις του Λαγού αντέδρασε, πρώτος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς, που σχολίασε επικριτικά:  «Η Χούντα εδώ ! »

Τη σκυτάλη πήρε στη συνέχεια η αντιπρόεδρος της Βουλής, Τασία Χριστοδουλοπούλου η οποία επανέφερε στην τάξη τον χρυσαυγίτη. «Ανατριχιάσαμε, κύριε Λαγέ. Πού το θυμηθήκατε αυτό τώρα; Είναι δυνατόν; Τέτοιες εκφράσεις της Χούντας μέσα στην Ελληνική Βουλή; Αυτό είναι πρωτάκουστο. Σας παρακαλώ, μην το ξανακάνετε αυτό» είπε η αντιπρόεδρος της Βουλής.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger