Home » , » Λέτε να θέλουν να διαφημίσουν τον "Ρουβίκωνα";

Λέτε να θέλουν να διαφημίσουν τον "Ρουβίκωνα";

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017 | 12:18 π.μ.

Κάποιες φορές ορισμένοι δημοσιογράφοι είναι απίστευτοι. «Ανακαλύπτουν» και προβάλλουν με πηχυαίους τίτλους σαν «φρέσκια» είδηση  κάτι που συμβαίνει εδώ σχεδόν ένα χρόνο!
Και αναφερόμαστε στον κύριο τίτλο με τον οποίο κυκλοφορεί η εφημερίδα «Κυριακάτικη Ελευθερία», ο οποίος μας λέει ότι κάθε δεύτερη Δευτέρα μέλη της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας» παρουσιάζουν εκπομπή στο αυτοδιαχειριζόμενο ραδιόφωνο της ertopen.

Πραγματικά αναρωτιέται κανείς αν είναι τόσο άσχετοι κάποιοι απ’ αυτούς που παριστάνουν τους «λειτουργούς της ενημέρωσης» ή αν η τόσο ετεροχρονισμένη παρουσίαση της είδησης εξυπηρετεί κάποια σκοπιμότητα την οποία μόνο να υποθέσουμε μπορούμε.

Αντε και να δεχθούμε ότι ο συντάκτης της είδησης πληροφορήθηκε με τόσο μεγάλη καθυστέρηση αυτό το γεγονός. Δεν θα έπρεπε να κάνει το αυτονόητο, αυτός ή ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας πριν την προβάλλουν με «ξύλινα» γράμματα; Μια αναζήτηση, δηλαδή στο  goole. Θα διαπίστωναν τότε ότι αυτές οι εκπομπές γίνονται εδώ και πάρα πολλούς μήνες, αρκετές μάλιστα μπορεί κάποιος να της παρακολουθήσει στο youtube.

Λέτε να υπάρχει το ενδεχόμενο να θέλουν να διαφημίσουν την ραδιοφωνική εκπομπή της αναρχικής ομάδας και εμείς να τους κατηγορούμε άδικα;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger