Home » , » Τσίπρας και πολιτική αλητεία είναι λέξεις ταυτόσημες.

Τσίπρας και πολιτική αλητεία είναι λέξεις ταυτόσημες.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017 | 3:02 μ.μ.

«Είναι τώρα η ώρα να υπάρξει ένα τέλος σ’ αυτή την αισχροκέρδεια. Την στιγμή που οι μεγαλοκατασκευαστές κερδίζουν από τον ιδρώτα του ελληνικού λαού και δεν υπάρχει ένας να τους ζητήσει, να καταγγείλει αυτές τις αποικιοκρατικές συμβάσεις και καθίσουν στο σκαμνί πολίτες που αρνούνται να πληρώσουν το χαράτσι των διοδίων τότε η αντίδραση που θα έχουν θα είναι ακόμα μαζικότερη. Οι μέρες της εξουσίας τους θα είναι μετρημένες»

Α. Τσίπρας 6/2/20011

Παρακολουθώντας κάποιες ειδήσεις καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι Τσίπρας και πολιτική αλητεία είναι λέξεις ταυτόσημες.

Και στην προκειμένη περίπτωση έχει σχέση με το τι έλεγε ο σημερινός πρωθυπουργός για το κίνημα ενάντια στα διόδια και τι κάνει σήμερα η κυβέρνησή του σε όσους πίστεψαν τα προεκλογικά φούμαρα του και αντέδρασαν έμπρακτα στους μεγαλοκατασκευαστές, αυτούς δηλαδή,  που έχουν υπογράψει με τις προηγούμενες κυβερνήσεις ληστρικές αποικιοκρατικές συμβάσεις και εκμεταλλεύονται τους σταθμούς διοδίων.

Γράφουμε τα παραπάνω με αφορμή μια είδηση που διαβάζουμε και η οποία μας λέει ότι σήμερα στην Καλαμάτα καταδικάστηκε σε 42 ημέρες κράτηση ένας ακόμα πολίτης, επειδή αρνήθηκε να πληρώσει το αντίτιμο για τη διέλευση των διοδίων.
Την ώρα που οι μνημονιακές κυβερνήσεις ξεπουλούν τη χώρα, την ώρα που οι κλέφτες με τους οποίους είναι γεμάτες οι “λίστες” που έχει η κυβέρνηση και οι μεγαλοφειλέτες προστατεύονται, η αυστηρότητα κυβέρνησης και δικαιοσύνης εξαντλείται στο κυνήγι των απλών πολιτών.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

28 Σεπτεμβρίου 2017 στις 11:13 π.μ.

Η σοσιαλδημοκρατία αλλά και ο οπορτουνισμός πάντοτε υπήρξαν στηρίγματα του καπιταλιστικού συστήματος, αδελφάκια του φασισμού και υπηρέτες των ίδιων συμφερόντων,
έκαναν πάντοτε τη βρώμικη δουλειά διότι είχαν και έχουν το συγκριτικό πλεονέκτημα να χειραγωγούν, δημαγωγούν, ενσωματώνουν και απογοητεύουν το εργατικό - λαϊκό κίνημα στέλνοντάς το στην παραίτηση και από εκεί αγανακτισμένο να βρίσκει διέξοδο στους φασίστες. Το ζήτημα δεν είναι μόνο οι αλητείες του ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑ Ι και ΙΙ, είναι ταυτόχρονα η θέση που παίρνουν σήμερα όσοι τον αβαντάρισαν, του άνοιξαν το δρόμο, προσκαλούσαν για συμμετοχή σε δήθεν αριστερή κυβέρνηση, πανηγύριζαν μαζί του στις πλατείες και είπαν ΟΧΙ στο στο δημοψήφισμα-απάτη.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger