Home » , » Παραμυθάδες

Παραμυθάδες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017 | 1:33 π.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Όχι ρε, τελικά δεν ήρθε. Μας έστησε στο ραντεβού. Ποιος; Ο Νibiru, ο Πλανήτης Χ, που δήθεν θα έπεφτε πάνω στη Γη χθες, στις 23/9/2017. Κι έλεγα θα γλυτώναμε από τα χαράτσια, τη φτώχεια…

Θα μου πεις, πίστευες ένα τόσο κραυγαλέο ψέμα; Λέξη, αλλά κάποια χάπατα είχαν κάνει μέχρι και προετοιμασίες. Κι ας έλεγαν οι επιστήμονες ότι δεν υπάρχει τέτοιος πλανήτης. «Πλανήτης»! Πάει να πει, γυρίζει γύρω από κάποιο αστέρι. Δε σουλατσάρει στο διάστημα, ούτε λέει «δεν περνάω τώρα από τη Γη να δω τι κάνουν οι άνθρωποι». Αν πέρναγε κομήτης, θα τον βλέπαμε πολύ πιο πριν.

Τι σκέφτεται ο άλλος για να τα κονομήσει. Μέχρι και Αποκάλυψη μαϊμού, προκειμένου να πουλήσει κάνα βιβλίο, κάποιο CD κλπ. Οι πολιτικοί όμως τη χάλασαν την πιάτσα, όταν τους ψηφίσαμε για πρώτη φορά. Αφού αυτοί οι απατεώνες έπιασαν την καλή, οι υπόλοιποι παραμυθάδες τους μιμούνται, λένε ότι κουταμάρα τους έρθει στο μυαλό. Που να ακούσετε βέβαια τι φούμαρα λέμε εμείς οι άντρες, για να πηδήξουμε!

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που καταστρεφόμαστε. Στο δημοψήφισμα πχ είχαν πει χειρότερα σενάρια. Εδώ, πριν λίγες μέρες, τα ΜΜΕ έλεγαν ότι η Βόρεια Κορέα θα έκανε πυρηνική επίθεση στις 9 Σεπτέμβρη! Νομίζω πως με αυτά ο Σεπτέμβρης έκλεισε. Το «Τέλος» μεταφέρεται από Οκτώβρη και βλέπουμε.

Άλλωστε δε χρειαζόμαστε βοήθεια «απ’ έξω» για να καταστραφούμε. Μια χαρά ρημάζουμε τον Πλανήτη μόνοι μας, αφού λεηλατούμε συστηματικά και μ' ολοένα μεγαλύτερους ρυθμούς το Περιβάλλον. Κάποια μέρα η κατάσταση θα γίνει μη αναστρέψιμη και μετά θα ψαχνόμαστε για το τι έγινε και τι δεν έγινε. Κάπως έτσι την πατήσαμε στην Οικονομία και χρεοκοπήσαμε. Άμα έχεις σύστημα που βάζει πάνω απ’ όλα το άμεσο κέρδος των λίγων εις βάρος όλων των άλλων, τον παθαίνεις τον Αρμαγεδδώνα.

Και τώρα τι θα κάνω εγώ τόσα γλυκά; Έχω ζάχαρο κι είχα πάρει απόφαση να πάω από τούρτα κι όχι από διαστημικό «τροχαίο». Τες πα, θα τα δώσω στην Καλλιόπη, τη θεούσα, που προσευχόταν, να μας σώσει ο Θεός. Θα την τρολλάρω λίγο, θα της πω «πάρε αυτά, γιατί έπιασαν οι προσευχές σου». Κι έλπιζαν κάποιοι ότι θα γλυτώσουν από τον ΕΝΦΙΑ. Κι η ψυχή να μας βγει, πάλι θα χρωστάμε. Κοράκια - τοκογλύφοι, μας τρώνε και πεθαμένους.

Άλλοι φυσικά έπαθαν μεγαλύτερη ζημιά. Ένας πήγε κι έκανε έρωτα χωρίς προφυλάξεις! Δεν τα κάνεις αυτά, ρε φίλε, αν δεν είσαι σίγουρος, πως θα γίνει η Συντέλεια. Άλλος, ακόμα χειρότερα, πήρε δάνειο!!! Τώρα κλαίει, γιατί δεν καταστραφήκαμε. Ε καταστράφηκε αυτός. Γι αυτό σας λέω: Προσοχή σε ότι ακούτε. Και ειδικά σ’ ότι λένε οι πολιτικοί. Αυτά είναι πολύ χειρότερα ψέματα.
Άντε, τη σκαπουλάραμε και σήμερα. Το 2012 πάντως είχαν γυρίσει ταινία - υπερπαραγωγή, εδώ μόνο κάτι βιντεάκια στο Yου Tube. Τα εφέ καλά είναι, το τέλος δεν μ’ αρέσει. Ειδικά στο «2012», που την γλύτωναν τα πλούσια παλιοτόμαρα με κάτι μεγάλα πλοία, με χάλασε. Κι εδώ ανισότητα, ρε μάγκες; Κι εδώ;

Μπορεί να καταστραφούμε, μπορεί και να φτιάξουμε ένα κόσμο καλύτερο, ποιος ξέρει. Στο χέρι μας είναι… 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger