Home » , » Κληρονομική βουλευτική Δημοπρασία

Κληρονομική βουλευτική Δημοπρασία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017 | 11:59 μ.μ.

Γράφει ο   mitsos175

Α’ Αθήνας: Δυο από τους τέσσερις βουλευτές της ΝΔ είναι «γόνοι»: Κεφαλογιάννη Όλγα, κόρη του Γιάννη Κεφαλογιάννη, υπουργού της ΝΔ. Το τζάκι είναι από τα αρχαιότερα, αφού ο πατέρας ήταν επίσης απόγονος παλιάς οικογένεια πολιτικών της Κρήτης.

Μπακογιάννη Ντόρα: Τα λόγια περιττά. Κόρη πρωθυπουργού, αδερφή του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, χήρα βουλευτή, μαμά του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, του οποίου το προφίλ χτίζουν μεθοδικά τα ΜΜΕ ως τον επόμενο στη διαδοχή, της μεγαλύτερης ίσως πολιτικής οικογένειας στην Ελλάδα.

Α’ Θεσσαλονίκης: Καραμανλής Κωνσταντίνος. Κι εδώ δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια. Ο ανιψιός κληροδότησε τη γαλάζια στάνη από τον θείο, ό οποίος ήταν ιδρυτής της ΝΔ , αλλά δεν ήταν καλός επιχειρηματίας, τον απασχολούσαν περισσότερο τα σουβλάκια και το play station, έτσι μοιραία το μαγαζί κατέληξε στα χέρια του Μητσοτάκη.

Αιτωλοακαρνανία: Κωνσταντίνος Καραγκούνης γιος του Ανδρέα Καραγκούνη επίσης πολιτικού.

Αττικής: Μαρτίνου Γεωργία. Δεν είναι κόρη πολιτικού αλλά εφοπλιστή. Λέγεται πως είναι η πιο πλούσια της Βουλής, αν και φροντίζει να είναι διακριτική.

Αχαΐα: Φωτήλας Ιάσων: Γιος του Ασημάκη Φωτήλα, υπουργού στις κυβερνήσεις του Γ. Παπανδρέου.

Κι είμαστε μόλις στο Άλφα!

Στο Β’ και μόνο στην Αθήνα έχουμε την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Νονός της ο Κοκός, ο τέως. Πριγκιποπούλα από σπόντα δηλαδή.

Έχουμε το Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, γιο του παρ’ ολίγο αρχηγού και υπουργού της ΝΔ Ιωάννη Βαρβιτσιώτη, τον Κούλη φυσικά, την Άννα Καραμανλή, την Κατερίνα Παπακώστα «Έγγαμη με το Στρατηγό, Θεόδωρο Σιδηρόπουλο, Διευθυντή Οικονομικού του ΓΕΣ» όπως έχει την καλοσύνη να μας πληροφορήσει η ίδια….

Έχει απόλυτο δίκιο ο Κούλης που έβγαλε το γιο του Τραγάκη. Που να χωρέσει; Αν ανάψουν τόσα τζάκια, πάει, κάηκε η ΝΔ, στάχτη θα γίνει. Έκανα μεγάλο λάθος, μ’ έφαγε η περιέργεια. Ήθελα να δω πόσα είναι τα μεγάλα σόγια υπάρχουν στη ΝΔ, πόσοι κατάγονται από πολιτικούς. Ξεκίνησα από τους νομούς με αλφαβητική σειρά. Στο πρώτο γράμμα της αλφαβήτου, τα παράτησα! Δεν τέλειωσα καν το Βήτα! Παραδόθηκα! Έλεος! Βοήθειααα!

Να φανταστείτε οι προαναφερόμενοι στους νομούς που αρχίζουν από Άλφα, είναι οι πετυχημένοι γόνοι, δεν είναι καν όλοι οι υποψήφιοι, όλα τα γαλάζια τζάκια του Άλφα! Ποιος δεν είναι πορφυρογέννητος έπρεπε να ψάξω.

Ο Κούλης κατά του νεποτισμού! Μας έπεισε. Σωστά σχολίασαν πολλοί πως «αν φύγουν οι απόγονοι των πολιτικών από τη ΝΔ, δεν θα μείνει παρά μόνον η ταμπέλα». Τι πολίτευμα είπαμε έχουμε; Κληρονομική Δημοπρασία, Αστική Οικογενειοκρατία, κάτι τέτοιο... 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

7 Σεπτεμβρίου 2017 στις 12:36 π.μ.

Απο ΝΕΠΟΤΙΣΜΟ στην Ελλάδα σκίζουμε!

7 Σεπτεμβρίου 2017 στις 5:11 π.μ.

Αραμπατζή Φωτεινή
Δήμας Χρίστος
Ιωάννης Πλακιωτάκης
Καραμανλής Κωνσταντίνος (Άλλος, Κ. Καραμανλής Βουλευτής Σερρών αυτός)
Κεδίκογλου Συμεών
Κεφαλογιάννης Ιωάννης
Μηταράκης Νότης
Νικόλαος Παναγιωτόπουλος
Σαμαράς Αντώνιος
Μερικοί ακόμα από τους γόνους της ΝΔ. mitsos175.

7 Σεπτεμβρίου 2017 στις 6:15 μ.μ.

Οι επίγονοι του Μητσοτάκη: Ντόρα, Κώστας(υιός της Ντόρας και εγγονός του ΜΗΤΣΟΤΑΚ), Κούλης.
Αχιλλέας Καραμανλής, αδελφός του "Αβραάμ" Καραμανλή, Κώστας Καραμανλής υιός του Αχιλλέα και ανεψιός του "Αβραάμ" και Κώστας Καραμανλής ανεψιός του "Αβραάμ".

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger