Home » , » Μ. Γιαννάκου: Χρημάτισε και υπουργός Παιδείας η άσχετη!

Μ. Γιαννάκου: Χρημάτισε και υπουργός Παιδείας η άσχετη!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017 | 6:36 μ.μ.

Ε, κάποιοι/ες το τερμάτισαν στην ανοησία και στην αντικομουνιστική ρητορική.  Και πραγματικά είναι εντυπωσιακό να ακούς την Μαριέττα Γιαννάκου, ένα νεοδημοκρατικό στέλεχος που είχε δώσει την εικόνα της μετριοπαθούς πολιτικού να χρησιμοποιεί, όχι απλώς ανιστόρητες απόψεις, αλλά ένα λεξιλόγιο που μέχρι τώρα το συναντούσαμε στον Αδωνη και στον Βορίδη.

Θεώρησε λοιπόν χρέος να τοποθετηθεί μέσω twitter για την πρόσφατη κυβερνητική απόφαση να μην συμμετέχει η Ελλάδα, δια μέσου του Σταύρου Κοντονή, σε συνέδριο που ταυτίζει ναζισμό – κομμουνισμό, στην Εσθονία. Και προφανώς έχει παντελή άγνοια το τι σημαίνει σοσιαλισμός και τι εθνικοσοσιαλισμός. Ότι αυτές οι έννοιες έχουν τόση σχέση μεταξύ τους όσο ο φάντης με το ρετσινόλαδο.

Μας παρουσιάζεται, δηλαδή,  η κ. Γιαννάκου εντελώς αστοιχείωτη.
Να αρχίσουμε να γράφουμε τώρα για τους χιλιάδες Γερμανούς κομμουνιστές που υπέφεραν τα πάνδεινα από το χιτλερικό καθεστώς και για το πογκρόμ που εξαπολύθηκε εναντίον τους μετά τον εμπρησμό του γερμανικού Κοινοβουλίου, το Ράιχσταγκ;

Nα της πούμε να ανοίξει κανένα βιβλίο και να πληροφορηθεί ότι ο Μουσολίνι, ο Ιταλός δικτάτορας, είχε διαγραφεί από το σοσιαλιστικό κόμμα της χώρας του ήδη από το 1914 ερχόμενος σε σύγκρουση με την πολιτική του γραμμή και υποστηρίζοντας την θέση για συμμετοχή της Ιταλίας στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Χρημάτισε και υπουργός Παιδείας η άσχετη!
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

22 Αυγούστου 2017 στις 12:47 π.μ.

Σωστά Σωστά. Θα πρέπει όμως να πούμε και ...ποιοί.... βοήθησαν την Ανοδο του Χίτλερ και γενικά του Φασισμού στην Ευρώπη με την Στάση τους στον 1ο Π.ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ και πως πνίξανε τις Επαναστάσεις στο αίμα. Οπως και στον 2ο Π.ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ. Να τα λέμε όλα.......

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger