Home » , » Οταν πιάνουν οι ευχές από την «Θειοτάτη Παναγιότητα»

Οταν πιάνουν οι ευχές από την «Θειοτάτη Παναγιότητα»

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017 | 10:02 μ.μ.


Μάστα. Μέχρι τώρα ξέραμε ότι το ποδοσφαιρικό κατεστημένο συνδέεται πλέον αναπόσπαστα με την ολιγαρχία, την πολιτική εξουσία, τον τζόγο, τα στημένα παιχνίδια, το ξέπλυμα μαύρου χρήματος και το νεοφασιστικό κίνημα, όπως έγραφε σε ένα καταπληκτικό του άρθρο ο Στέλιος Ελληνιάδης.

Σήμερα μαθαίνουμε ότι αν είσαι παράγοντας του ποδοσφαίρου και συναντηθείς με την «Θειοτάτη Παναγιότητα», στην συγκεκριμένη περίπτωση τον "Αρχιεπίσκοπος Κωνσταντινουπόλεως, Νέας Ρώμης και Οικουμενικός Πατριάρχης, κ. κ. Βαρθολομαίο" δεις μαζί του «κειμήλια και ιερά λείψανα, προσκυνώντας και ανάβοντας κεριά μέσα σε πνεύμα γαλήνης και κατάνυξης», τότε το οικονομικό σου μέλλον είναι εξασφαλισμένο. Η «Θειοτάτη Παναγιότητα» θα σου δώσει την ευχή της και όλες οι μπίζνες σου θα σου πηγαίνουν πρίμα.

Ακόμα και αν έχεις κατηγορηθεί για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εκβίαση, παραβάσεις του νόμου περί εκρηκτικών, δωροδοκία κ.α. θα ξελασπώσεις και η φερόμενη εμπλοκή σου με κάποιο πλοίο που μετέφερε τόνους ηρωίνης γράφεται στο χιόνι.

Οπως καταλάβατε αναφερόμαστε στο Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο λόγος είναι γιατί χτες διαβάσαμε ότι γίνεται ο ισχυρός άντρας του τηλεοπτικού σταθμού Mega, αγοράζοντας το 22,11% των μετοχών του καναλιού και σήμερα πληροφορούμαστε ότι σαν ιδιοκτήτης πια του ΔΟΛ αυτό το Σαββατοκύριακο θα κυκλοφορήσει τις δυο εφημερίδες του.

Είδατε πόσο μπροστά πας όταν είσαι θεοσεβούμενος και μάλιστα το εκδηλώνεις με κάθε τρόπο;

Υ.Γ. Αυτή την ανάρτηση την κάνουμε με ερέθισμα ένα κείμενο  που γράφαμε πέρυσι την ίδια μέρα και μας το θύμισε αναγνώστης μας.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger