Home » , » Ας πούμε τα πράγματα με το όνομα τους. - Τι συμβαίνει στην διεθνή σκακιέρα

Ας πούμε τα πράγματα με το όνομα τους. - Τι συμβαίνει στην διεθνή σκακιέρα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 13 Αυγούστου 2017 | 6:50 π.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Στη Βενεζουέλα υπήρξαν νεκροί από τις συγκρούσεις, που υποκίνησαν οι ΗΠΑ, ώστε να ελέγξουν τον πλούτο της χώρας. Ο Πρόεδρος Τραμπ απείλησε με στρατιωτική επέμβαση, ενώ ζήτησε κυρώσεις.

ΗΠΑ: Παραστρατιωτικοί υποστηρικτές του Προέδρου Τραμπ (φασίστες - ρατσιστές) σκότωσαν τουλάχιστο 3 και τραυμάτισαν πάνω από 35 αντιφρονούντες σε συνεργασία με τους μπάτσους. Ούτε κυρώσεις, ούτε ταξιδιωτικές οδηγίες, κανένας κίνδυνος για τη δημοκρατία, δηλαδή τη δικτατορία των Πολυεθνικών.

Σημείωση:

1) Η Βενεζουέλα διαθέτει 297,6 δις βαρέλια αποδεδειγμένων κοιτασμάτων πετρελαίου, φυσικό αέριο, γαιάνθρακα. Αξία: 34.900 δις $, σχεδόν 2 φορές το ΑΕΠ των ΗΠΑ!

2) «Η διαχείριση του καπιταλισμού, οποιαδήποτε μορφή κι αν έχει, φιλελεύθερη ή σοσιαλδημοκρατική, είναι σε αντίθεση με τα λαϊκά συμφέροντα κι ανάγκες» (ΚΚΕ). Χάρη στην «αφέλεια» του Μαδούρο περί «καπιταλισμού με ανθρώπινο πρόσωπο», η χώρα του δεν μπόρεσε να αντέξει την επίθεση των ιμπεριαλιστών. Έτσι τα πιόνια τους άδραξαν την ευκαιρία.

Κορέα: 20 περίπου ατομικές βόμβες. Καμία επέμβαση, κανένας πόλεμος με άλλες χώρες.

ΗΠΑ: 7.000+ πυρηνικές κεφαλές, πολλές χιλιάδες ακόμα σε αποθήκευση. Χημικά - βιολογικά όπλα. Μόνο το 2016 οι ΗΠΑ έριξαν 26.171 βόμβες σε 7 χώρες.
Η Βόρεια Κορέα απειλεί την παγκόσμια ειρήνη σύμφωνα με το ΝΑΤΟ! 

Συρία, Ιράν, Παλαιστίνιοι, μια σειρά άλλες χώρες, δεν έχουν δικαίωμα (κατά τις ΗΠΑ), ούτε καν να εξοπλιστούν για να υπερασπίσουν την εδαφική τους ακεραιότητα! Στη Συρία μάλιστα υπάρχουν δεκάδες αμερικανικές βάσεις, οι οποίες έγιναν αυθαίρετα, χωρίς την άδεια κανενός! Οι χώρες αυτές απειλούν την ασφάλεια μιας υπερδύναμης που ξοδεύει για εξοπλισμούς περισσότερα από τις 11 επόμενες χώρες μαζί!

Απαιτούμε λοιπόν:

1) Καταδίκη της κυβέρνησης των ΗΠΑ από τον ΟΗΕ.

2) Κυρώσεις εναντίον του αυταρχικού καθεστώτος του δικτάτορα Τραμπ.

3) Την εξέταση αποστολής ειρηνευτικής δύναμης στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ κέντρο των συγκρούσεων και της σφαγής.

4) Την διάλυση των όπλων μαζικής καταστροφής που αποδεδειγμένα διαθέτουν οι ΗΠΑ.

5) Την αρχή συνομιλιών ώστε να απομακρυνθεί ο επικίνδυνος για την Ασφάλεια και Παγκόσμια Σταθερότητα δικτάτορας των ΗΠΑ και να υπάρξει μεταβατική κυβέρνηση μέχρι τη διεξαγωγή ελεύθερων εκλογών.

6) Τη σύσταση δικαστηρίου Ανθρωπίνων δικαιωμάτων που θα δικάσει τον εγκληματία…
Νομίζετε ότι αστειεύομαι. Ξέρω βέβαια πως δεν θα γίνει τίποτα από αυτά, αφού πρόκειται για τις ΗΠΑ. Κι εδώ ανισότητα. Θα έπρεπε όμως. Απλά τα αναφέρω για να μην ξεχνάμε με τι έχουμε να κάνουμε.

Αυτά που γίνονται στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι τραγικά, αλλά αναμενόμενα. Ο Τραμπ είναι φασίστας. Ρατσιστής, μισογύνης, αδίστακτος, παρανοϊκός, ψεύτης. Ο τέλειος υποψήφιος μαζί με την Κλίντον για να εκτελέσει την πολιτική των Αμερικάνικων Πολυεθνικών Εταιριών, οι οποίοι είναι οι πραγματικοί εξουσιαστές. Οι εταιρίες με χαρά θα έμπλεκαν τις ΗΠΑ ακόμα και σε Παγκόσμιο Πόλεμο, αν δεν υπήρχαν τα πυρηνικά, οπότε το κόστος είναι προς το παρόν απαγορευτικό. Δεν τους νοιάζουν οι άνθρωποι, τους νοιάζουν τα χρήματα. Γι αυτά θα κάνουν τα πάντα. Ας είμαστε έτοιμοι για χειρότερα.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

13 Αυγούστου 2017 στις 4:00 μ.μ.

Μήτσος. Ο Μαδούρο στηρίζει και Στηρίζετε στο τμήμα της Αστικής Τάξης που τα συμφεροντά του βρίσκονται στις σχέσεις με τους ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ Ρωσσίας Κίνας Ιραν κ.α. Αντίθετα οι Αντιπολίτευση έχει συμφέροντα με τους Ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ Ε.Ε. Το Εξαθλιωμένο λαό τον σπρώχνει στον Φασισμό η Σοσιαλδημοκρατία και ο Οπορτουνισμός και η Ενδοιμπεριαλιστικές διαφορές. Σοσιαλισμός με Κοινωνικοποιημένα τα μέσα παραγωγής και Δικτακτορία του προλεταριάτου είναι η Απάντηση όποιο και να είναι το ερώτημα Μήτσο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger