Home » , » Φασίστες που στρέφονται ενάντια σε μετανάστες - πρόσφυγες, χρειάζονται βοήθεια απ' αυτούς που συμπαραστέκονται στα θύματα του ιμπεριαλισμού!

Φασίστες που στρέφονται ενάντια σε μετανάστες - πρόσφυγες, χρειάζονται βοήθεια απ' αυτούς που συμπαραστέκονται στα θύματα του ιμπεριαλισμού!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017 | 8:38 μ.μ.

Ενδιαφέρουσα η είδηση που διαβάζουμε σήμερα και αφορά το ακροδεξιό ευρωπαϊκό δίκτυο Generation Identitaire (GI), το οποίο μίσθωσε το καράβι C-Star για να πραγματοποιήσει την επιχείρηση με το όνομα «Defend Europe» (Ας υπερασπιστούμε την Ευρώπη).
Θυμίζουμε ότι αποστολή όσων ακροδεξιών επιβαίνουν σ’ αυτό το πλοίο είναι να ανακόπτεται η πορεία προσφύγων και μεταναστών οι οποίοι προσπαθούν να διασχίσουν τη Μεσόγειο και να βρεθούν σε ευρωπαϊκά εδάφη.

Το πλοίο, λοιπόν, C-Star παρουσίασε σοβαρή μηχανική βλάβη καθώς έπλεε στα ανοιχτά της Μεσογείου και η ειρωνεία της τύχης το έφερε να σταλεί σε βοήθεια του, το πλοίο της μη κυβερνητικής οργάνωσης Sea-Eye, η οποία διασώζει πρόσφυγες και μετανάστες.

«Η παροχή βοήθειας σε όσους τη χρειάζονται είναι καθήκον […] ανεξάρτητα από την προέλευσή, το χρώμα του δέρματός, τη θρησκεία ή το πνεύμα τους», δήλωσε ο επικεφαλής της Sea-Eye, σύμφωνα με ανάρτηση της οργάνωσης στο Facebook.

Να υπενθυμίσουμε ότι μέχρι τώρα καμία ευρωπαϊκή χώρα δεν έχει επιτρέψει στο C-Star να δέσει σε λιμάνι της για ανεφοδιασμό και όταν αυτό προσπάθησε να προσεγγίσει λιμάνι της Κρήτης γι’ αυτό το σκοπό, οι λαϊκές αντιδράσεις ματαίωσαν τις επιδιώξεις των φασιστών
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger