Home » , » Η Ελλάδα του ... Ρουβίκωνα και η Ελλάδα του ακροδεξιού σούργελου Π. Ψωμιάδη

Η Ελλάδα του ... Ρουβίκωνα και η Ελλάδα του ακροδεξιού σούργελου Π. Ψωμιάδη

Από giorgis , Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017 | 5:07 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Κανένα πρόβλημα δεν θα είχαμε αν ο χουντικός και γραφικόςΠ. Ψωμιάδης, παρέμεινε ένας αποτυχημένος πολιτικάντης ικανός μόνο να παρουσιάζεται σε σατιρικές ή περιθωριακές τηλεοπτικές εκπομπές και να μας χαρίζει περιστασιακά κάποιο χαμόγελο με τις απίστευτες παπαριές που ξεστομίζει κατά καιρούς.

Ούτε καν θα άξιζε να ασχοληθούμε με την δικαστική περιπέτεια που περνάει αφού σαν πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκη, μαζί με τον αντινομάρχη αδελφό που  Διονύση, θα αντιμετωπίσουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για την γνωστή υπόθεση με τα «45».
Αναφερόμαστε σε έργα που τα επιμέριζαν για να μπορούν έτσι να τα αναθέτουν να τα απευθείας, χωρίς διαγωνισμούς σε εργολάβους, παίρνοντας φυσικά την σχετική μίζα.
Αλλωστε για ψιλολαμογιές κατηγορείτε ο τύπος.

Ο «κύριος 10%», όπως αποκαλούν οι «γαλάζιοι» τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, βρίσκεται κατηγορούμενος γιατί με τις λοβιτούρες του ζήμιωσε «μόνο» με τέσσερα εκατομμύρια ευρώ το δημόσιο κατά την διάρκεια της νομαρχιακής του θητείας.

Κι αν τυχόν ασχολούμαστε τώρα μ’ αυτόν τον πατριδοκάπηλο – οι «εθνικόφρονες» είναι πάντα και «στομαχόφρονες» όπως έλεγε άλλο ένα «διαμάντι» του ακροδεξιού χώρου, ο μακαρίτης εκδότης Γ. Μιχαλακόπουλος- είναι γιατί αυτό το θρασίμι έχει την αναίδεια να μιλάει για την Ελλάδα του … Ρουβίκωνα, προφανώς σε αντιδιαστολή με την Ελλάδα της μίζας και της αρπαχτής που αντιπροσωπεύει ο ίδιος.

Πολύ εύστοχο το παρακάτω σημερινό τουιτάρισμα του κομμουνιστή δημοσιογράφου:

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger