Home » , » Nτοκουμέντο: Προκήρυξη της Κ.Ο ΜΑΧΗΤΗΣ της 24ης Ιουλίου του 1974

Nτοκουμέντο: Προκήρυξη της Κ.Ο ΜΑΧΗΤΗΣ της 24ης Ιουλίου του 1974

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017 | 5:02 μ.μ.



Συμπληρώνονται σήμερα 43 χρόνια από την κατάρρευση της δικτατορίας της 21ης Απριλίου Αντί για οποιοδήποτε δικό μας σχόλια παραθέτουμε την προκύρηξη που διακύνησε στις 24 Ιούλη του 1974 η Κομμουνιστική Οργάνωση Μαχητής.

ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ
Ν' ΑΝΤΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

Ελληνικέ λαέ!

Ο Αμερικάνικος Ιμπεριαλισμός και οι ντόπιοι πλουτοκράτες αποφάσισαν:

Η Χούντα να "πέσει".

Αφού τούς υπηρέτησε πιστά 7 χρόνια πατώντας το λαό στο λαιμό, αφού έσφαξε τον Κυπριακό Λαό και μας έσυρε στα πρόθυρα μιας πολεμικής καταστροφής, αποσύρεται στα παρασκήνια.

Τώρα είναι η σειρά των λαοπλάνων "εθνοσωτήρων" να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Αφού έστρωσαν το δρόμο στη Χούντα, ξανάρχονται με τον κουρελιασμένο δημοκρατικό τους μανδύα να σκεπάσουν το απαίσιο πρόσωπο της δικτατορίας. Τη στρατιωτική Χούντα διαδέχεται η πολιτική Χούντα.

Ελληνικέ λαέ!

Ρίξε μια ματιά στους αυτόκλητους σωτήρες και ΘΥΜΗΣΟΥ.

Τους υμνητές της Μακρόνησου, την αμαρτωλή οκταετία, τους "αρχιτέκτονες" των συμφωνιών της Ζυρίχης και του Λονδίνου, τα Ιουλιανά, τους δολοφόνους του Λαμπράκη και του Πέτρουλα.
Θυμήσου τα παιδιά σου που πέσαν στο Πολυτεχνείο. Μην ξεχνάς ποιοι ήταν.
Μην τους αφήσεις να χαλκέψουν νέα δεσμά.

ΚΑΤΩ ΟΙ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΛΑΟΠΛΑΝΟΙ.

ΖΗΤΩ Ο ΑΝΤΙΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟΣ-ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ-ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ.

ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ

24 Ιούλη

ΜΑΧΗΤΗΣ
_________________

Και για να μην ξεχνιόμαστε ας θυμηθούμε τα έργα και της ημέρες του "θεμελιωτή" της μεταχουντικής αστικής δημοκρατίας, και την αγιογραφία που έκανε σ' αυτόν ο Αλέξης Τσίπρας.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

24 Ιουλίου 2017 στις 5:11 μ.μ.

Η ΑΝΟΙΧΤΗ Αστική Στρατιωτική Δικτακτορία του 1967 ήταν επιλογή τμημάτων της ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ της χώρας μας για να λύσουνε τις μεταξύ τους διαφορές κίνηση εκείνη την ημέρα ετοίμαζε και το παλάτι απλά δεν πρόλαβε. Με την χώρα στο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ απο το 1911 ο Αγώνας ήταν για την Ανατροπή του Καπιταλισμού και την Εργατική Λαική Εξουσία μέσα απο την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι και πριν το 1967 το ΚΚΕ ήταν παράνομο. Ασφαλώς η Στρατηγική του ΚΚΕ εκείνη την εποχή με τα Πολιτικά Μέτωπα και τα Ενδιάμεσα Στάδια.... ήταν λανθασμένη αποτέλεσμα του Εγκλωβισμού των Κομμουνιστών μέσα στο ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και την ....ΕΔΑ..... που αποτέλεσαν την καταστροφή του ΚΚΕ. Χρήσιμα συμπεράσματα για το σήμερα.

25 Ιουλίου 2017 στις 5:08 μ.μ.

Τζαμαρίας, Τρομερός Σεχταριστής, το ανώτατο στάδιο της πολιτικής αποβλάκωσης...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger