Home » , » Δημήτρης Καμμένος: Η "δικαίωση" σε ένα ομοφοβικό, ρατσιστικό, θρασύδειλο ανθρωπάκι

Δημήτρης Καμμένος: Η "δικαίωση" σε ένα ομοφοβικό, ρατσιστικό, θρασύδειλο ανθρωπάκι

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017 | 4:32 μ.μ.

Του Γ .Γ.

Για το θρασύδειλο ανθρωπάκι που λέγεται Δημήτρης Καμμένος, έχουμε γράψει αναλυτικά εδώ. Ηταν η εποχή κατά την οποία ο «εγκληματίας Τσίπρας» -κατά τον χαρακτηρισμό που είχε αποδώσει στον πρωθυπουργό αυτό το στέλεχος των ΑΝΕΛ- τον διόριζε υφυπουργό στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Είχε ξεσηκωθεί τότε σάλος και μεγάλες αντιδράσεις και μέσα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.
Τελικά η κυβέρνηση αναγκάστηκε να ζητήσει από τον φασίστα, ομοφοβικό Δημήτρη Καμμένο να  υποβάλλει την παραίτησή του.

Από τότε όμως κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι. Ολα αυτά ξεχάστηκαν και από χτες με τις ψήφους των ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ καθώς και αρκετών βουλευτών της Ν.Δ –συγκέντρωσε συνολικά 182 ψήφους- ο Δημήτρης Καμμένος έχει το αξίωμα του αντιπροέδρου της Βουλής.

Με ελάχιστες εξαιρέσεις Συραιζαίων βουλευτών που ψήφισαν παρών όλοι οι υπόλοιποι στήριξαν ένα πρόσωπο που έχει «ακραίες και ρατσιστικές απόψεις» όπως ανέφερε σε προηγούμενη δήλωση του ο κυβερνητικός ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης, έναν πολιτικό που σύμφωνα με το στέλεχος και πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βασιλική Κατριβάνου «κάνει συστηματικά άθλια και ομοφοβικά σχόλια, το περιεχόμενο και το ήθος τους ταιριάζουν μόνο σε ακροδεξιό και προσβάλλουν βάναυσα όχι μόνο αυτούς στους οποίους στοχεύει, αλλά κάθε αξιοπρεπή άνθρωπο».

Δεν χρειάζεται να κάνουμε κανένα περαιτέρω σχόλια. Τα ασπόνδυλα εξουσιαστικά κυβερνητικά τομάρια δεν έχουν την παραμικρή τσίπα 

Μπαίνω, όμως στον πειρασμό να παραθέσω μια σχετική περασμένη ανάρτησή μου

 Ακου λοιπόν κάθαρμα


Του Γιώργη Γιαννακέλλη

Με θράσος χιλίων πιθήκων ο φασίστας, ομοφοβικός και αγράμματος νέος υφυπουργός Δημήτρης Καμμένος,  πριν ακόμα «ζεστάνει» την κυβερνητική καρέκλα που του ανέθεσε ο Τσίπρας, άρχισε τους λεκτικούς τραμπουκισμούς.

Με τιτίβισμα του απειλεί τα «σκουλήκια» που μέσω διαδικτύου του έκαναν «Μπόυλινγκ» (!) –ότι αναλαμβάνοντας «υπεύθυνος για τα δίκτυα» θα τα βρει και προφανώς θα τα πατήσει.

Ακου λοιπόν κάθαρμα. Οσοι/ες γράφουμε εδώ αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζουμε. Είσαι λοιπόν ένα τομάρι, φασίστας ένας άθλιος τύπος που θα έπρεπε να βρίσκεσαι στα περιττώματα της πολιτικής ζωής.

Δυστυχώς ένα σάπιο, διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα σαν αυτό που έχουμε είναι επόμενο να το στελεχώνουν άτομα της δικής σου ποιότητας.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

7 Ιουλίου 2017 στις 7:01 π.μ.

Πολιτικα καθαρματα συριζεοι αναδειξατε εναν φασιστα σε ενα απ τα ανωτατα
αξιωματα της ελληνικης βουλης την οποια βεβαια απο καιρο πριν την εχεται
καταξευτιλισει Μπραβο σας γερμαρμανοτσολιαδες πατε καθημερινα προ οτι πιο
χειροτερο μπορει να φανταστει κανεις

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger