Home » » Αλληλεγγύη ποδοσφαιριστών και οργανωμένων οπαδών στην Ηριάννα.

Αλληλεγγύη ποδοσφαιριστών και οργανωμένων οπαδών στην Ηριάννα.

Από askordoulakos , Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017 | 9:05 μ.μ.

Από alterthess.gr
Μια πρωτόγνωρη για τα δεδομένα του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου πρωτοβουλία πήραν 8 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έκαναν δήλωση αλληλεγγύης στην Ηριάννα Β.Λ.
Οι Γιώργος Μπαντής, Χρήστος Τασουλής και Γιώργος Μασούρας του Πανιωνίου, Γιώργος Ζησόπουλος και Νίκος Παπαδόπουλος του Ατρομήτου, Μανώλης Παπαστεριανός της Ξάνθης, Σάββας Τσαμπούρης της Νέας Σαλαμίνας (Κύπρος) και Αντώνης Λαδάκης της Δόξα Δράμας, εξέδωσαν την παρακάτω δήλωση:
«Φέρνουμε στο μυαλό μας τις αδικίες που έχουμε βιώσει στον χώρο του αθλητισμού. Δεν μας έπαιρνε ο ύπνος και αρρωσταίναμε όταν χάναμε άδικα ένα παιχνίδι… Φαντάσου, για ένα παιχνίδι μόνο! Και τώρα σκεφτόμαστε την Ηριάννα, που στερείται τόσο άδικα με την πραγματική έννοια της λέξης, την ίδια της την ελευθερία, την ίδια της τη ζωή. Η αδικία στο πρόσωπο της Ηριάννας είναι αδικία εναντίον όλων μας και μας αφορά όλους».

Αλληλεγγύη και από τους οπαδούς του Απόλλωνα


Την αλληλεγγύη τους στην Ηριάννα εκφράζουν μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα Σμύρνης «Ultras Basso Rango» ενώ καλούν και στην συγκέντρωση συμπαράστασης που θα γίνει το απόγευμα της Παρασκευής στο Σύνταγμα.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

12 Ιουλίου 2017 στις 10:51 μ.μ.

Η δήθεν δικαιοσύνη δεν έπεισε κανένα για την ενοχή της Ηριάνας. Πολύς κόσμος συμπαραστέκεται, γιατί καταλαβαίνει ότι αφορά και τον ίδιο: Χωρίς απόδειξη καταδικάζεται ένας άνθρωπος όχι γιατί έπραξε κάτι, αλλά για τις απόψεις και τις σχέσεις του. Γυρνάμε σε εποχές πολύ κακές.

Όλες σχεδόν οι ευνοϊκές αποφάσεις δικαστηρίων έγιναν αφού κινητοποιήθηκε και αντέδρασε ο κόσμος. mitsos175.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger