Home » , » «Ταξιαρχία Σαχζάτ Λουκμάν» προς χρυσαυγίτες: "Αν ξανακουμπήσουν ντόπιο ή μετανάστη εργάτη θα τους λιανίσουμε"

«Ταξιαρχία Σαχζάτ Λουκμάν» προς χρυσαυγίτες: "Αν ξανακουμπήσουν ντόπιο ή μετανάστη εργάτη θα τους λιανίσουμε"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017 | 10:43 μ.μ.

Με μακροσκελέστατη ανακοίνωση της που δημοσιεύει στο indymedia η οργάνωση «Ταξιαρχία Σαχζάτ Λουκμάν» αναλαμβάνει την ευθύνη για την επίθεση που δέχτηκαν στελέχη της Χρυσής Αυγής έξω από τα γραφεία τους στον Ασπρόπυργο, το απόγευμα της Τετάρτης 14/6.

Η αντίδραση αυτή, σύμφωνα με την ανακοίνωση ήταν μια απάντηση σ’ «αυτόν τον φασιστικό οχετό», ο οποίος έχοντας «αστυνομική ασυλία», πραγματοποιεί επιθέσεις με θύματα κυρίως Πακιστανούς εργάτες γης «με εισβολές σε σπίτια, λιντσαρίσματα στο δρόμο, χτυπήματα στο χώρο της εργασίας τους και επιθέσεις σε χώρους θρησκευτικής λατρείας». 

Επιδίωξη για την οργάνωση που υπογράφει το κείμενο είναι «Το ακόνισμα της ταξικής μας συνείδησής και η ανάπτυξη ισχυρών δεσμών με τα αδέρφια μας -ντόπιους και μετανάστες- που ζούμε μαζί και αναπνέουμε τον ίδιο μολυσμένο αέρα στις φτωχογειτονιές μας, κόντρα στους διαχωρισμούς που γεμίζουν με δηλητήριο την τάξη μας».

 Οι συντάκτες της ανακοίνωσης απευθυνόμενοι στα μέλη του ναζιστικού μορφώματος ξεκαθαρίζουν ότι «με όπλο την αποφασιστικότητα δεν υπάρχει απρόσβλητος στόχος, μη προσεγγίσιμος χώρος».
Με την ενέργεια τους «χτυπήσαμε τα καθάρματα της Χ.Α επιτελώντας το ταξικό μας καθήκον και τσακίζοντάς τους, φωνάξαμε ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ», υπογραμμίζουν στην ανακοίνωσή τους αναφέροντας ότι «δείξαμε στους βουλευτές, στα στελέχη, στα μέλη και στα αφεντικά τους τι μπορεί να πάθει όποιος ξαναπροσπαθήσει να ξαναχτυπήσει κάποιον/α από την τάξη μας».

Μας γνωστοποιούν επίσης, ότι κατά την διάρκεια της επίθεσης «την ώρα που κείτονταν στο πάτωμα –σσ οι Χρυσαυγίτες- τους δώσαμε μια υπόσχεση: ότι αν ξανακουμπήσουν ντόπιο ή μετανάστη εργάτη θα τους λιανίσουμε. Και το εννοούμε».
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger