Home » , » Αφάνταστη πλάκα στη συγκέντρωση υποστήριξης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

Αφάνταστη πλάκα στη συγκέντρωση υποστήριξης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 20 Ιουνίου 2017 | 11:50 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Απόλυτη επιτυχία είχε η συγκέντρωση υποστήριξης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που πραγματοποιήθηκε απόψε στις 8 μμ στο Σύνταγμα. Η επιτυχία της συγκέντρωσης οφείλεται στους διοργανωτές της, αφού διεκδίκησαν δραστικές περικοπές, περισσότερη λιτότητα, υποδούλωση και λεηλασία από τους τοκογλύφους.

Μετά τις νίλες του Σαμαρά και του Βενιζέλου δεν πίστευα ποτέ πως θα υπάρξουν πιο αποτυχημένες συγκεντρώσεις. Προφανώς λογάριασα χωρίς τον Ταστόπουλο, τον Πλεύρη… όλους αυτούς οι οποίοι, όταν εμφανίζονται, εξαφανίζονται αμέσως οι άνθρωποι.

Ο Κούλης διακρίνοντας το αναμενόμενο στραπάτσο βγήκε από πριν και είπε «εμείς δεν έχουμε καμιά σχέση». Ε όχι και δεν είχατε! Εφημερίδες, site κανάλια και κομματικός μηχανισμός προπαγάνδιζαν τη συγκέντρωση. Παρά όμως την κινητοποίηση οι παραιτηθείτε μάλλον παραιτήθηκαν οι ίδιοι. Εμ όταν το μήνυμα είναι «φύγετε εσείς να έρθει ο Κούλης και οι δικοί του κανίβαλοι να σας τρώνε περισσότερο» πώς να πάει κόσμος; Όταν μάλιστα κατεβαίνουν οι βουλευτές της δεξιάς φοβάται οποιοσδήποτε να πλησιάσει στο χιλιόμετρο. Σου λέει «αυτοί μας ληστεύουν από μακριά, από κοντά θα μας γδάρουν, θα μας πάρουν και το πετσί».

Πώς λοιπόν να είχε επιτυχία τέτοιο αυτοκτονικό εγχείρημα, αφού το μόνο που ήθελαν τα γαλαζοπράσινα γίδια ήταν αλλαγή δήμιου, διαχειριστή των σκανδάλων και των Μνημονίων και όχι ουσιαστική αλλαγή πολιτικής;

Τέτοιες ενέργειες -συγκεντρώσεις δεν τις λες με τίποτα - δίνουν τεράστια αβάντα και ανάσα στον Τσίπρα. Οι εναπομείναντες στο ΣΥΡΙΖΑ γελάνε με την ψυχή τους κι αυτή τη φορά έχουν πραγματικό λόγο. Η μη συγκέντρωση πρέπει οπωσδήποτε να προβληματίσει όχι μόνο τους επίσημους διοργανωτές, αλλά και τους ανεπίσημους, αυτούς που πραγματικά την αποδιοργάνωσαν, όπως επίσης εταιρείες δημοσκόπων, ΜΜΕ κοκ. Δεν βλέπω ούτε ενθουσιασμό, ούτε συμμετοχή, όταν πρόκειται για τον Κούλη και την ΕΕ.

Αρκά, αυτή η παταγώδης αποτυχία, στην οποία άκουσα πως συμμετείχες, ήταν μακράν η πιο αστεία γελοιογραφία. Νομίζω πως αυτή η καρικατούρα, η θεωρητική συγκέντρωση, ήταν το απόγειο της καριέρας σου. Κάναμε καινούριο συκώτι. Μπράβο!

Είχα καιρό να γελάσω έτσι, να το ξανακάνατε, είχε αφάνταστη πλάκα. Σίγουρα δεν ήταν φάρσα; Δηλαδή θεωρείτε ότι κάνατε συγκέντρωση; Την επόμενη φορά κάντε τη «συγκέντρωση» στο ταξί, να είστε κοντύτερα ο ένας στον άλλο. Κι αν βρείτε κάποιον να πηγαίνει Σύνταγμα, πάρτε το κι αυτόν, χωράτε μια χαρά.

Ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι εδώ και καιρό, έτσι δεν είναι διατεθειμένος να φύγουν οι λωποδύτες του ΣΥΡΙΖΑ, για να φάνε ξανά οι απατεώνες της ΝΔ και τα δεκανίκια της. Θέλει να πάνε στο διάολο ΟΛΟΙ τους με τα Μνημόνια παραμάσχαλα.

Γιαυτό Αλέξη, μη χαίρεσαι. Ο Κούλης και οι υπόλοιποι ανεκδιήγητοι «μένουμε σκλάβοι στην Ευρώπη» σου έκαναν ένα δώρο, ίσως κατ’ εντολή των τοκογλύφων, που δεν θέλουν να πέσεις, αφού εκτελείς τις εντολές τους και μαζί μ' αυτές όλους εμάς. Όμως πολύ σύντομα ο κόσμος θα εκφραστεί. Θα κάνει πραγματικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας. Και τότε θα δεις και πλήθος και παλμό.

Μην έχεις καμιά αμφιβολία ότι ο χρόνος είναι εις βάρος σου. Και εις βάρος όλων των υπολοίπων παρασίτων, που λυμαίνονται αυτό τον τόπο. Ο Κούλης, εσύ, τα υπόλοιπα σκουριασμένα γρανάζια του άθλιου συστήματος, σύντομα θα είστε παρελθόν. Καμία προβοκάτσια, καμιά γελοιότητα όπως η σημερινή, δεν πρόκειται να σας σώσει. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 10 σχόλια

21 Ιουνίου 2017 στις 11:25 π.μ.

Συνέχεια κάνει Συγκεντρώσεις το ΠΑΜΕ και η ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για ποιές συγκεντρώσεις μιλάς Μήτσο. Πάλι αγανακτισμένοι.... στις πλατείες αγκαλιά με Εθνικιστές και Φασίστες. Κανένα συμπέρασμα απο την 7ετια που πέρασε με τον Σύριζα που στηρίξατε και το ΝΑΙ στο Μνημόνιο που ρίξατε. Είναι η ώρα για Συμπεράσματα και ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Μήτσο. Οχι άλλα διασπαστικά παιχνίδια σε βάρος του λαού.

21 Ιουνίου 2017 στις 4:26 μ.μ.

Μήτσο. Πάντα πιστός στην Τάξη του την Αστική ήταν ο Μητσοτάκης. Δεν αποστάτησε ποτέ. Πως σου ήρθε....

21 Ιουνίου 2017 στις 9:38 μ.μ.

Παναγιώτη, διακρίνω μια συμπάθεια προς το βρικόλακα ή κάνω λάθος; Μάλλον κάνω. Δεν ξέρω, όμως μερικοί σύντροφοι κάποιες φορές μου δίνουν την εντύπωση πως τον βλέπουν με… συγκατάβαση. Να υποθέσω δεν τον έζησαν. "Αποστάτη" τον ανέβαζε ο κόσμος, "κάθαρμα" τον κατέβαζε. Από κει μου 'ρθε. Πράγματι ήταν καπιταλιστής. Αλλά ήταν και αδίστακτος, αλαζόνας, για την εξουσία έκανε τα πάντα. Ναι κι οι άλλοι καπιταλιστές είναι λίγο - πολύ έτσι. Ε αυτός ήταν «πολύ». Τώρα ο Κούλης αντιγράφει το μπαμπά κατά γράμμα. Ελπίζω μόνο μην την ξαναπατήσουμε… mitsos175.

22 Ιουνίου 2017 στις 11:27 π.μ.

Μήτσο. Καμμία συμπάθεια προς τον Καπιταλισμό με όποιο πρόσωπο και να εμφανίζεται. Τον λαό κάποιος τον Διαμόρφωσε να το βλέπει έτσι. Και αυτός ο ...κάποιος.... λέγεται ..ΕΔΑ... που κατάφερε να κάνει τον ...παπατζή... γέρο της δημοκρατίας το 1964 απο δολοφόνο το 1944. Και πολλά άλλα.......

22 Ιουνίου 2017 στις 8:37 μ.μ.

Α τώρα σου φταίει κι η ΕΔΑ; Τι να σου πω βρε Παναγιώτη... mitsos175.

23 Ιουνίου 2017 στις 10:52 π.μ.

Μήτσο. Απο τα μεγαλύτερα Οπορτουνιστικά Μπάχαλα. Με Ντοκουμέντα.... Θέλεις να βάλω... Για τον δολοφόνο ΠΑΠΑΤΖΗ που η ...ΕΔΑ.... τον βάφτισε ...γέρο της δημοκρατίας.... δεν είπες κάτι. ΓΙΑΤΙ........

24 Ιουνίου 2017 στις 2:22 π.μ.

«Εκεί που είσαι ήμουνα κι εδώ που είμαι θα 'ρθεις»
Μια φορά κι έναν καιρό, κάποιος άνθρωπος πάντρεψε τον μοναχογιό του. Επειδή τον αγάπαγε πολύ και τον εμπιστεύονταν, του έκανε δώρο όλη την περιουσία του. Από όταν το παιδί ήταν μικρό έκανε κάθε θυσία για να μην του λείψει τίποτα, να τον μεγαλώσει μαζί με τη γυναίκα του σωστά.
Ο γιος λοιπόν μεγάλωσε, παντρεύτηκε, έκανε κι αυτός ένα γιο και όλοι έμεναν μαζί μέχρι τη στιγμή που ο πατέρας του γέρασε πολύ. Η γυναίκα του γέρου χάθηκε, ο ενώ ίδιος ήταν ανήμπορος πια να εξυπηρετήσει τον εαυτό του. Ο γιος του σιγά - σιγά τον έβλεπε σα βάρος. Έστελνε όμως το εγγόνι του να του δίνει ένα πιάτο φαί.
Όταν δεν άντεχε άλλο να τον φροντίζει, κι ενώ οι καυγάδες με τη γυναίκα του έγιναν καθημερινοί, αποφάσισαν να τυλίξουν τον παππού σε μία κουβέρτα, να τον αφήσουν στο δρόμο, γιατί τότε δεν είχαν ιδρύματα, ούτε είχαν να ξοδέψουν πολλά χρήματα. Μόλις όμως έβγαλαν το γέρο στο δρόμο, ο μικρός πήγε και πήρε πίσω την κουβέρτα. «Γιατί παλιόπαιδο το έκανες αυτό;» τον μάλωσαν οι γονείς, όταν είδαν τι έκανε.
«Θα κρατήσω αυτή την κουβέρτα για εσάς, όταν γεράσετε, να σας πετάξω στο δρόμο όπως τον παππού…»
Το ξανασκέφτηκαν οι γονείς, τι παράδειγμα θα δώσουν στο παιδί, και πήραν πίσω το γέρο.
Αυτή την ιστορία την άκουσα όταν ήμουν μικρός. Ταιριάζει σε πάρα πολλά. Όταν μάγκες, πετάμε στο δρόμο αυτούς που αγωνίστηκαν για μας, τότε δίνουμε πολύ κακό παράδειγμα.
Όποιος έχει μυαλό να καταλάβει, κατάλαβε. mitsos175.

24 Ιουνίου 2017 στις 11:17 π.μ.

Μήτσος. Απάντηση επι της ουσίας καμμία. Απόλυτα λογικό. Δεν σε παρεξηγώ.

24 Ιουνίου 2017 στις 1:06 μ.μ.

Μήτσος. Τελικά δεν μου είπες πως τα κατάφερε η ...ΕΔΑ.... το 1964 να κάνει τον ....παπατζη.... γέρο της δημοκρατίας.... απο δολοφόνο του λαού το 1944..... Ελα πες μας. Και μετά θα σου βάλω τηλεγραφήματα του σ.Βαβούδη τι έλεγε μετά το 1948.... για την προσπάθεια δημιουργίας καινούργιου κόμματος..... και την διάλυση του ΚΚΕ. Εκει να δεις Γλέντι......

25 Ιουνίου 2017 στις 12:30 π.μ.

Παναγιώτη, ότι πεις εσύ, ζήσε στο δικό σου χωροχρόνο. Εγώ ξέρω ότι η ΕΔΑ είχε ανθρώπους που διώχτηκαν, οι περισσότεροι ήταν Κομουνιστές, το ΚΚΕ ήταν εκτός νόμου. Εσύ λες τα δικά σου. Η άποψη σου σεβαστή, η δε κατάσταση σου, αγιάτρευτη. Αν είσαι Κομμουνιστής κάνεις ζημιά έτσι. Αν είσαι κάτι άλλο, τι να σου πω; Ότι δεν κάνει να φτύνουμε αγώνες και θυσίες άλλων; Ότι δεν πρέπει να γενικεύουμε, ότι πρέπει να σεβόμαστε; Τους Παπανδρέου τους πολέμησα. Όπως και το σόι του Μητσοτάκη. Δεν ήμουν ο μόνος. Αυτά που λες δεν είναι κριτική, είναι ανακρίβειες για να μην πω ύβρεις. mitsos175

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger