Home » , » Η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση "Ταξιαρχία Σαχζάτ Λουκμάν" αναλαμβάνει στην ευθύνη για την επίθεση στους Χρυσαυγίτες στον Απρόπυργο

Η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση "Ταξιαρχία Σαχζάτ Λουκμάν" αναλαμβάνει στην ευθύνη για την επίθεση στους Χρυσαυγίτες στον Απρόπυργο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017 | 7:00 μ.μ.

Η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση "Ταξιαρχία Σαχζάτ Λουκμάν" με ανακοίνωση της που ανέβασε στο indymedia αναλαμβάνει την ευθύνη για την επίθεση "στα καθάρματα της Χ.Α. στον Ασπρόπυργο" κάνοντας λόγο για μια ενέργεια "πολιτικά επιβεβλημένη και ταξικά αναγκαία¨.

Να υπογραμμίσουμε ότι αυτή η οργάνωση δεν επέλεξε τυχαία το όνομα της. Ο Σαχζάτ Λουκμάν ήταν Πακιστανός εργάτης που δολοφονήθηκε από 2 χρυσαυγίτες στα Πετράλωνα στις 17 Γενάρη του 2013.

Ο μετανάστης εργάτης άφησε την τελευταία του πνοή δεχόμενος εφτά μαχαιριές σε στήθος και πλάτη όταν είχε ξεκινήσει το πρωί να πάει με το ποδήλατό του στην δουλειά.

Η δίκη των χρυσαυγιτών δολοφόνων -Διονύση Λιακόπουλο και Χρήστου Στεργιόπουλου- έγινε στα μέσα του Απρίλη 2014 και το δικαστήριο αποδέχτηκε ότι η δολοφονία είχε ρατσιστικό κίνητρο, και δεν τους απέδωσε κανένα ελαφρυντικό. Ομόφωνα τους επέβαλε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της οπλοφορίας και οπλοχρησίας, της παράνομης οπλοκατοχής και της αποδοχής προϊόντος εγκλήματος.

 Παρακάτω παραθέτουμε την ανάληψη ευθύνης γ' αυτή την ενέργεια, θυμίζοντας ανάρτηση συντάκτη του μπλοκ μας στην οποία διατυπωνόταν κάποιοι προβληματισμοί γι' αυτή την επίθεση.

 1η ανακοίνωση για την επίθεση στα γραφεία της Χ.Α. στον Ασπρόπυργο.

Το απόγευμα της Τετάρτης 14/6, επισκεφθήκαμε τα γραφεία της Χ.Α. στον Ασπρόπυργο - το προπύργιο των ναζί στη Δυτική Αττική - και επιτεθήκαμε σε ομάδα στελεχών της, τη στιγμή που ξεκλείδωνε για να ανοίξει το χώρο.

Ήταν μια ενέργεια πολιτικά επιβεβλημένη και ταξικά αναγκαία. Τα «τάγματα εφόδου» στον Ασπρόπυργο έχουν αποθρασυνθεί με συνεχείς επιθέσεις σε μετανάστες εργάτες, έχοντας την ταυτόχρονη στήριξη και κάλυψη του αστυνομικού μηχανισμού όσο και του χουντικού δημάρχου. Έπρεπε οι οργανωμένες δυνάμεις του κινήματος να δώσουν μια ισχυρή απάντηση στη δράση τους αυτή. Έπρεπε να απενεργοποιηθούν για καιρό ώστε να μπορέσουν να ανασάνουν οι εκμεταλλευόμενοι στην περιοχή, ώστε ο κόσμος του αγώνα χέρι χέρι, ενωμένος σε μια γροθιά για την υπεράσπιση της τάξης του, να ανασυγκροτηθεί και εκ νέου να αντεπιτεθεί.

Χτυπήσαμε τα καθάρματα της Χ.Α. στον Ασπρόπυργο επιτελώντας το ταξικό μας καθήκον και τσακίζοντάς τους, φωνάξαμε ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ. Πράξαμε επιχειρησιακά το αναγκαίο σε επίπεδο οργάνωσης, προκειμένου ο σχεδιασμός μας να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Θα ακολουθήσει το εκτενές κείμενο της ανάληψης ευθύνης, άμεσα, τις επόμενες μέρες.

ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ.


Ταξιαρχία Σαχζάτ Λουκμάν
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

16 Ιουνίου 2017 στις 10:46 μ.μ.

Δεν θεωρώ "απλό άνθρωπο" το κάθε δίποδο, που έχει στην κατοχή του κλειδιά γραφείων του φασισταριού.
Δεν είναι απλοί ψηφοφόροι η παραπλανημένοι υποστηριχτές από το χύμα ~8%, οπότε να το συζητήσω. Είναι ανθρωποειδή σε προχωρημένο στάδιο, μάλλον μη ανατάξιμο, οπότε ...χέστηκα για ό,τι τους βρήκε!
Περισσότερο με απασχολεί η ταυτότητα των "τιμωρών", και τι (και ποιούς....) μπορεί να εξυπηρετεί η ενέργεια αυτή. Με ανησυχεί η πυκνότητα εμφάνισης ...."πρωτοεμφανιζομένων" (!;!;) οργανώσεων, σε μια χώρα, που ακόμη και η ιδιοσυγκρασία των κατοίκων της, είναι ακατάλληλη για συνωμοσίες, πειθαρχίες κλπ. Είναι και ο λόγος, που δεν έχαψα ποτέ την παραμύθα της επί 27-ετία(!) ...απρόσιτης (στην ...ΚΥΠ;!) 17Ν. Μετά την εικονική "εξάρθρωσή της" από αστέρια ολκής ....Χρυσοχοϊδη, Διώτη κλπ. άρχισε το βιολί των ..."πρωτοεμφανιζόμενων", προφανώς για να παρακαφθεί ο σκόπελος της δήθεν "στεγανής" υπεροργάνωσης, που δεν πίστευε πια κανένας. Προφανώς και αξιοποιούνται τα αισθήματα μεγάλης μερίδας του Λαού και πιο πολύ των άμεσων θυμάτων τους, των μειονοτήτων, αλλά το όνειρο ενός υποθετικού λαού, που αυτοοργανώνεται σε αναρίθμητες ομάδες, με πολύ υψηλό επίπεδο συνειδητότητας για πράξεις ακραίας επαναστατικότητας, είναι πολύ όμορφο για να είναι αληθινό. Ιδίως όταν διαψεύδεται την κάθε ώρα από το 85% της ακροαματικότητας του ...Σορβάϊβορ, και της σχεδόν ολικής κινηματικής νηνεμίας....
Η μόνη πραγματικά αυθεντική τρομοκρατική οργάνωση, και με εντυπωσιακή δράση, που υπήρξε στην πατρίδα μας ήταν η Ο.Π.Λ.Α. Αλλά η εποχή εκείνη ήταν συνταρακτική από κάθε άποψη, και η Ο.Π.Λ.Α. είχε από πίσω της ένα τεράστιο λαϊκό κίνημα, και έναν κανονικό στρατό, τον ΕΛΑΣ, για backround.
Ολο αυτό τότε ήταν φυσιολογικό και ευεξήγητο.
Σήμερα όλα είναι "μυστήρια"....

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger