Home » , , » Με τη γραβάτα στο χέρι.

Με τη γραβάτα στο χέρι.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017 | 7:35 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Επιτέλους μια σωστή στιλιστική πρόταση από τον Πάνο Καμμένο: Κόκκινη γραβάτα γεμάτη πέη. Να τι πρέπει να φορεθεί με το νέο Μνημόνιο. Κόκκινη «αριστερή» δηλαδή γραβάτα - θηλιά, με τα προαπαιτούμενα «μέτρα», τα οποία θα επιμηκύνονται ώστε να υπάρχει… οργασμός ανάπτυξης.

Ειλικρινά κάτι τόσο καλό κι εύστοχο δεν το περίμενα από υπουργό. Είναι δουλειά του γιου του;
Η Bild λέει της κόρης του. Έτσι εξηγούνται πολλά.
Είπα κι εγώ, πολιτικός να πει αλήθεια, έστω μ’ αυτό τον τρόπο;
Να σου ζήσει το παιδί Πάνο μου, μπράβο, πανέξυπνο. Δεν σου έμοιασε καθόλου.

Τώρα εγώ θα απαντήσω σε όλους τους φίλους που γέλασαν με την ψυχή τους ενώ αρκετοί εξοργίστηκαν με την ανάρτηση. Γιατί τόσος ντόρος καλοί μου άνθρωποι; Γιατί ενώ δεν μπορεί να ελέγξει το λογαριασμό του, θέλει να ελέγχει την άμυνα της χώρας;
Ελάτε τώρα! Σιγά μην ελέγχει ποτέ έλληνας υπουργός την άμυνα και την ασφάλεια της χώρας.
Οι Αμερικάνοι μετά τι θα κάνουν; Τζιτζίκια θα πεταλώνουν;

Η γραβάτα αυτή βρε πάει με την υπογραφή του Τσακαλώτου. Που ταιριάζει απόλυτα με τα Μνημόνια που έρχονται. Ασορτί. Θα φοράμε αυτή τη γραβάτα, μόνο αυτή γιατί τα άλλα ρούχα μας τα πήρανε ήδη, και θα περιμένουμε… την Ανάπτυξη!

Στα τέσσερα Πάνο μου θα περιμένουμε την έξοδο στις αγορές; Στα τέσσερα, ότι πεις. Μην αργήσουν πολύ όμως να έρθουν οι δανειστές, γιατί θα πιαστούμε.
Ήρθε κιόλας ο Στόλος;! Η δόση ήθελα να πω…

 Δηλαδή αυτό περιμένατε για να καταλάβετε ότι όχι μόνο ο συγκεκριμένος υπουργός αλλά κανείς τους δεν είναι σοβαρός; Ή τι μας περιμένει τώρα που συμφωνήσανε ξανά;
Φυσικά αυτό το ξέρετε εδώ και καιρό. Από την πρώτη στιγμή. Προφυλακτικά να πάρουμε μόνο, να έχουμε, θα χρειαστούν.
 Κι όχι, δεν θα γίνει πόλεμος από ένα μόνο ψεκασμένο. Χρειάζονται κι άλλοι. Δυστυχώς καμένοι -εντελώς καμένοι όμως- υπάρχουνε.

Κοιτάτε απλά το τι κάνει ο Σουλτάνος δίπλα. Πάντως για να γίνει κάτι τέτοιο χρειάζεται άδεια από τις Μεγάλες Δυνάμεις. Οπότε να αποδίδουμε τα του Καίσαρα στον Καίσαρα. Και τα ρέστα στα όρνεα των αγορών...
Το θέμα είναι σε αυτούς τους επίδοξους σωτήρες, να τους δίνεις τραινάκια - όχι αληθινά προς θεού! - ή άλλα παιχνίδια, να παίζουνε, να απασχολούνται. Μην τους δίνεις εξουσία, θα κάνουν ζημιά.

Παρεμπιπτόντως, αφού βλέπεις τον Κούλη τι λέει και τι κάνει, αν του δώσεις ευκαιρία, μην λες μετά «τι κακό μας βρήκε». Δεν δίνουμε χειροβομβίδες σε νιάνιαρα, ούτε δύναμη σε αδίστακτους. Ειδικά οι δεύτεροι κάνουν απείρως μεγαλύτερη ζημιά. Και το χειρότερο; Το κάνουν επίτηδες.

 Τελικά ο Καμμένος είναι ο ένας λόγος που δεν έχει πέσει ακόμα ο Τσίπρας. Ο άλλος είναι ο Μητσοτάκης… Κάνουμε καινούριο συκώτι με δαύτον. Κάθε μέρα κι από μια κουταμάρα. Γελάμε παρά τη φτώχεια και την λεηλασία που κάνουν οι τοκογλύφοι.
Βέβαια θα γελάει περισσότερο ο κόσμος όταν τους αρχίσει στο κυνηγητό κρατώντας σανίδες και μάλιστα βρεγμένες... 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger