Home » , » Ο "αξιότιμος" χρυσαυγίτης βουλευτής κ. Γ. Λαγός και οι "αλήτες" του Ρουβίκωνα (Βίντεο)

Ο "αξιότιμος" χρυσαυγίτης βουλευτής κ. Γ. Λαγός και οι "αλήτες" του Ρουβίκωνα (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 6 Απριλίου 2017 | 6:31 μ.μ.



Απ’ την ιστοσελίδα του «κομιστή» Θέμου, μέχρι τον ιστότοπο του γραφικού, γελοίου, φασίστα Στ. Χίου όλες οι ακροδεξιές ιντερνετικές παρουσίες δίνουν σήμερα τα «εύσημα» τους στον ναζιστή βουλευτή Γιάννη Λάγο για την ομιλία που έκανε στο κοινοβούλιο τους.

Μετά απ’ αυτό δεν αντισταθήκαμε στον πειρασμό να φτιάξουμε ένα βιντεάκι με  «πρωταγωνιστή» τον χρυσαυγίτη βουλευτή. «Μπολιάσαμε» αποσπάσματα από τα λεγόμενα του στην βουλή, με τα όσα αναφέρει γι’ αυτόν μια απόρρητη έκθεση της ΕΥΠ την οποία είχε αποκαλύψει η εφημερίδα «Τα ΝΕΑ» στις 1/10/2013.
Σ’ αυτό το δημοσίευμα βασίστηκε το τηλεοπτικό ρεπορτάζ που μεταδόθηκε από το Mega απ’ την ιστοσελίδα του οποίου αντιγράφουμε:

Ως μαστρωπό, εκβιαστή και "προστάτη" νυχτερινών κέντρων περιγράφει η ΕΥΠ σε απόρρητη έκθεσή της από τις αρχές του 2012, που φέρνει σήμερα στο φως η εφημερίδα "Τα Νέα".

"Ο Λαγός μεσολαβεί για το σπάσιμο επιταγών και εισπράττει σχετική αμοιβή για αυτό, ενώ συμμετέχει σε 'προστασίες' μαγαζιών, εκβιασμούς, καθώς και σε διακίνηση γυναικών με σκοπό την πορνεία" αναφέρει η έκθεση της ΕΥΠ.

Ερευνώντας για το ποιόν του Γ. Λαγού προτού μάλιστα γίνει βουλευτής, η ΕΥΠ "πέφτει επάνω" και στις σεξουαλικές προτιμήσεις του μέλους της Χρυσής Αυγής και οι συντάκτες της έκθεσης αναφέρουν: "Ο Λαγός εμφανίζει διαστροφικές τάσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν σεξουαλικές φαντασιώσεις και ερωτικές πράξεις με ανήλικα κορίτσια".


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger