Home » , » Με πολύ κόσμο, αλλά και με προκλήσεις τραμπούκων του Μελισσανίδη πραγματοποιήθηκε εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Με πολύ κόσμο, αλλά και με προκλήσεις τραμπούκων του Μελισσανίδη πραγματοποιήθηκε εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 27 Απριλίου 2017 | 9:24 μ.μ.

Αρχικά θα σας προτείναμε να διαβάσετε την ανάρτησή μας που τιτλοφορούσαμε: «Ο Μελισσανίδης προσχώρησε σε κάποια τάση του ΣΥΡΙΖΑ ή τζάμπα το κόμμα του Τσίπρα έγινε ρόμπα;».

 Δείτε επίσης την σχετική ανακοίνωση της Τοπικής Επιτροπής Ν. Ιωνίας- Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας-Μεταμόρφωσης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Παρακολουθήσαμε απευθείας - από το info-war.gr -  την εκδήλωση με θέμα «Ο αγώνας για δημοκρατικές ελευθερίες και δημόσιους χώρους ενάντια στα επιχειρηματικά συμφέροντα», που οργάνωσαν τοπικές οργανώσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Πέρα απ’ τις ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις που έκαναν τα στελέχη αυτής της οργάνωσης- Αγγελος Χάγιος,  Δέσποινα Κουτσούμπα,  και Γιώργος Ράγκος, οι παρεμβάσεις των παρευρισκομένων στην εκδήλωση ήταν καίριες και με πολύ παραστατικό τρόπο περιέγραψαν μια κατάσταση κατά την οποία η κυβέρνηση εγκληματεί σε βάρος της τοπικής κοινωνίας για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του γνωστού μεγαλοκαπιταλιστή Μελισσανίδη.

Προφανώς και θα υπάρξει αναλυτική περιγραφή της εκδήλωσης από τους διοργανωτές της. Εμείς περιοριζόμαστε να παραθέσουμε τι συνέβη κατά την διεξαγωγή της εκδήλωσης όπως αναφέρει ο Πάνος Παπανικολάου σε ανάρτηση του στο f/b:
«Αποκρούστηκε επίθεση από ομάδες μπράβων μεταμφιεσμένων σε οπαδούς ενάντια στην εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Οι κάθε λογής πρεζέμποροι - λαθρέμποροι - μονοπύθμενοι - λαγοί και άλλοι καπιταλΗστές έχουν αποθρασυνθεί επειδή η κυβέρνηση τους παραδίνει "γη και ύδωρ" - άλση, δάση, λιμάνια, γειτονιές, δημόσιο πλούτο και δημόσια αγαθά.
Δεν θα τους περάσει»..

Να σημειώσουμε ότι είχε προηγηθεί έκτακτη ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ η οποία ανέφερε:

Υπό πολιορκία διεξάγεται η μαζική εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Με πολύ κόσμο, αλλά και υπό πολιορκία πραγματοποιείται η εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο Πνευματικό κέντρο με θέμα τον αγώνα των κατοίκων για τις γειτονιές τους ενάντια στα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα και ομιλητές τους Δέσποινα Κουτσούμπα, περιφερειακή σύμβουλο Αττικής, τον Γιώργο Ράγκο μέλος της ΚΣΕ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τον Άγγελο Χάγιο μέλος του ΠΣΟ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Παρότι πλήθος κόσμου έχει γεμίσει τους χώρους του Πνευματικού Κέντρου, ομάδες των γνωστών τραμπούκων εκφραστών επιχειρηματικών συμφερόντων του Μελισσανίδη, προσπαθούν ανεπιτυχώς να διαλύσουν την εκδήλωση και να επιβάλλουν την τρομοκρατία τους. Προκάλεσαν φθορές στο κτίριο, ενώ έχουν συγκεντρωθεί απ' έξω από το Πνευματικό κέντρο και απειλούν τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχει ανακοινώσει την εκδήλωσή της και προειδοποιήσει σε κάθε κατεύθυνση -και προς την κυβέρνηση- για τις πολιτικές ευθύνες που υπάρχουν, σχετικά με τη διασφάλιση του στοιχειώδους δικαιώματός των πολιτών και των πολιτικών οργανώσεων να πραγματοποιούν ελεύθερα εκδηλώσεις και συζητήσεις.

 Αντιγράφουμε από το info-war.gr

Τραμπούκοι τραυμάτισαν συνεργάτη του INFO-WAR στη Ν.Φιλαδέλφεια 

Τραμπούκοι τραυμάτισαν συνεργάτη του INFO-WAR στη Ν.Φιλαδέλφεια 27/04/2017 Τραυματισμένος στο μάτι βρίσκεται συνεργάτης του info-war.gr ύστερα από την επίθεση που πραγματοποίησαν οργανωμένα τάγματα εφόδου σε εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τις εξελίξεις στη Νέα Φιλαδέλφεια.

 Οι τραμπούκοι επιτέθηκαν και έσπασαν τζάμια στο χώρο της εκδήλωσης αλλά αρχικά απωθήθηκαν από την περιφρούρηση.

Μετά το τέλος των ομιλιών και ενώ οι συμμετέχοντες απομακρύνονταν συντεταγμένα, οι οπαδοί της ΑΕΚ πραγματοποίησαν νέα επίθεση με πέτρες, κατά τη διάρκεια της οποίας τραυματίστηκε ο συνεργάτης μας.
Αργότερα μετέβη στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

 Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι ομιλητές ξεκαθάρισαν ότι δεν τους τρομάζει «ο στρατός του Μελισσανίδη»
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger