Home » , , , » Παρεμβάσεις αντιεξουσιαστών και κρατική καταστολή (Βίντεο)

Παρεμβάσεις αντιεξουσιαστών και κρατική καταστολή (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017 | 8:38 μ.μ.

Στο βίντεο που παραθέτουμε  παρακολουθούμε τον τρόπο με τον οποίο παρουσίασαν τα δελτία ειδήσεων του Αντένα και του Αλφα μια παρέμβαση που έκαναν αντιεξουσιαστές στην Θεσσαλονίκη, στις 3 Μάρτη σε ένα στέκι που έχει αντικείμενο του το σκλαβοπάζαρο εργαζομένων και το οποίο κατ' ευφημισμό ονομάζεται γραφείο εύρεσης εργασίας.

Στο ίδιο βίντεο βλέπουμε την επέμβαση που επιχείρησαν να κάνουν άτομα του αναρχικού -αντιεξουσιαστικού χώρου για να εκδηλώσουν την αλληλεγγύη τους,  στα δικαστήρια της Θεσ/νικης όπου επρόκειτο να δικαστούν τρεις ομοϊδεάτες τους. Κι όπως συμβαίνει σ' αυτές τις περιπτώσεις οι δυνάμεις καταστολής με χημικά και βία προσπάθησαν να τους απομακρύνουν.

Στο ειδώλιο του κατηγορουμένου επρόκειτο να βρεθούν  συλληφθέντες στα χθεσινά επεισόδια  στην πλατεία του Λευκού Πύργου και τα οποία προκλήθηκαν από την πρόκληση φασιστών και εθνικιστών να οργανώσουν συγκέντρωση. Τελικά η δίκη δεν πραγματοποιήθηκε παίρνοντας αναβολή για την Τετάρτη

Ενταση από την παρουσία μελών της Αντιρατσιστικής Πρωτοβουλίας σημειώθηκε και στην Κόρινθο όπου με πρωτοβουλία του Δήμου είχε προγραμματιστεί εκδήλωση με θέμα τις έμφυλες ταυτότητες.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger