Home » , » Ολλανδικές εκλογές: Η πνιγμένη ΕΕ από τα μαλλιά της πιάνεται.

Ολλανδικές εκλογές: Η πνιγμένη ΕΕ από τα μαλλιά της πιάνεται.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017 | 6:02 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Το είπαμε και δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε. Όταν εφαρμόζεις ακροδεξιά πολιτική οι ακροδεξιοί βγαίνουν κερδισμένοι, άσχετα αν είναι "επίσημοι" ή "ανεπίσημοι". Η νίκη του δεξιού πρωθυπουργού ήταν αναμενόμενη μετά το σόου που έδωσε με το Τούρκο Σουλτάνο που κι αυτός παίζει θέατρο για δικούς του λόγους. Η ατζέντα άλλαξε, ενώ ενισχύθηκε ο πρωθυπουργός, όπως συνήθως γίνεται σε κάθε τέτοια περίπτωση δηλαδή σύγκρουσης με άλλη χώρα, έστω κι αν αυτή είναι πρόσκαιρη και ψεύτικη.

Οι Ολλανδοί ψήφισαν το δεξιό κόμμα με ποσοστό 21,2% (33 έδρες) ενώ έβγαλαν δεύτερο το ακροδεξιό με 13,1% (20 έδρες). Οι χριστιανοδημοκράτες πήραν 12,6% ενώ οι φιλελεύθεροι 12,1% Είναι αυτός λόγος πανηγυρισμού; Για τους Γερμανούς που κυβερνάν την Ευρώπη είναι. Θεωρούν ότι είναι "μήνυμα υπέρ της ΕΕ". Επιπλέον βρήκαν καινούρια εφεδρεία, τον επίσημο ναζί "γενίτσαρο" που σιγά - σιγά, αφού γίνει μια "σοβαρή χρυσή αυγή", θα αντικαταστήσει τον εθνικοσοσιαλιστή -με συγχωρείτε "σοσιαλδημοκράτη" - Ντάισελμπλουμ, ο όποιος καταποντίστηκε. Ο ίδιος δέχτηκε άγριο τρολάρισμα από τους Έλληνες. Είναι γνωστό ότι τον "συμπαθούμε" ιδιαίτερα μετά από τόσο sex που κάναμε μαζί. Άμα έχεις τέτοιους "αριστερούς" βγαίνουν οι φασίστες. Αλέξη, να τα βλέπεις εσύ.

Η Γερμανία λοιπόν κρατά το σύμμαχό της, ενώ ισχυρίζεται ότι "η ΕΕ είναι δυνατή". Μόνο που η Ολλανδία είναι από τις χώρες που παίρνουν περισσότερα από όσα δίνουν στην ΕΕ. Αυτό το γνωρίζουν τα πουλημένα ΜΜΕ, αλλά προτιμούν να κάνουν την πάπια. Τα αποτελέσματα ήταν λίγο - πολύ αναμενόμενα, παρά την προσπάθεια να δοθεί δραματικός τόνος στις εκλογές.

Δυστυχώς υπήρξε δεξιά στροφή. Η άνοδος των Πρασίνων δείχνει την απαίτηση μεγάλης μερίδας των εργαζομένων να αλλάξει η νεοφιλελεύθερη - ακροδεξιά πολιτική. Οι ίδιοι οι Πράσινοι όμως θα στηρίξουν το Σύστημα απογοητεύοντας ξανά τον κόσμο. Η πολιτική του ρατσισμού, της αδικίας και της ανισότητας είναι δυστυχώς κυρίαρχη, όχι μόνο στην Ολλανδία αλλά σε όλη την ΕΕ κι αυτό δημιουργεί προβλήματα, ενώ θα χειροτερέψει την κατάσταση στο μέλλον.

Επίσης τονίζουμε για άλλη μια φορά πως άλλο πράγμα οι δημοσκοπήσεις, άλλο οι κάλπες. Απ' ότι φαίνεται οι δημοσκοπήσεις τον τελευταίο καιρό είναι για να δημιουργούν εντυπώσεις, όχι να δείχνουν τις πραγματικές τάσεις. Ο θριαμβευτικός τόνος λοιπόν που δίνεται από τους λάτρεις του Ευρώ, είναι καθαρά για επικοινωνιακούς λόγους.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι στην πραγματικότητα η αποικιοκρατία σε νέα μορφή. Σήμερα ψήφισαν οι κάτοικοι μιας αποικιοκρατικής δύναμης, οι οποίοι δεν ένιωσαν ακόμα την πολιτική της νεοφιλελεύθερης λαίλαπας. Στις αποικίες η κατάσταση πολύ είναι διαφορετική. Ο κόσμος δεν γουστάρει φασίστες, ότι μάσκα κι αν φοράνε. Αυτό θα φανεί συντομότατα. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger