Home » , , » "Τρομοδέματα" και γελοιότητες του Σκάι

"Τρομοδέματα" και γελοιότητες του Σκάι

Από giorgis , Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017 | 3:19 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Κι ενώ τα «τρομοπακέτα» με τα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα που δέχεται συνεχώς η ελληνική κοινωνία από την ταξική μνημονική πολιτική που υπάρχει στην χώρα μας, έχουν φέρει σε απόγνωση τα λαϊκά στρώματα, η τηλεόραση του Αλαφούζου κατανάλωσε ένα ολόκληρο δεκάλεπτο στο σημερινό μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων να μας μιλάει για την αναστάτωση που υποτίθεται δημιούργησαν δυο στρακαστρούκες που υπήρξαν σε ταχυδρομικά δέματα.

Ξένοι πολιτικοί αναλυτές, ανακοίνωση της Ν.Δ, δηλώσεις πολιτικών στελεχών, «ζωντανή» σύνδεση του Σκάι με τον ανταποκριτή του στην Βόνη, σου έδιναν την αίσθηση ότι όλος ο κόσμος ασχολείται με μια ενέργεια που θα μπορούσε να την έχει κάνει οποιοσδήποτε πιτσιρικάς.

Πραγματικά καταντάει γελοίο να ακούς από την τηλεόραση του Φαλήρου ότι οι «δυο φάκελοι –βόμβες κατάφεραν να αποδομήσουν τα μέτρα ασφαλείας, να εκθέσουν τις ελληνικές υπηρεσίες και να σκορπίσουν τον τρόμο σε ολόκληρη την Ευρώπη».
Είμαστε σίγουροι ότι οι εμπνευστές και οι αποστολείς αυτών των  «τρομοδεμάτων» θα έχουν σκάσει στα γέλια ακούγοντας ότι με την πράξη τους τρομοκράτησαν ολόκληρη την Ευρώπη.

Οσο για την εκτίμηση του συγκεκριμένου ρεπορτάζ ότι «έντονη ανησυχία επικρατεί στην αντιτρομοκρατική γιατί η οργάνωση "Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς" αναβαθμίζει εντυπωσιακά την επιχειρησιακή της δράση» καλύτερα να την αφήσουμε ασχολίαστη. Όταν εντυπωσιακή αναβάθμιση χαρακτηρίζεται μια ενέργεια την οποία θα μπορούσε να έχει κάνει κάθε νεολαίος … 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger