Home » , » Η κυβέρνηση "αναστήνει" την ΥΕΝΕΔ

Η κυβέρνηση "αναστήνει" την ΥΕΝΕΔ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 7 Μαρτίου 2017 | 11:49 π.μ.

 Ασχετα αν αργότερα αναγκάστηκε να τα «μαζέψει» - προφανώς μετά από παρέμβαση της ηγεσίας του κυβερνητικού κόμματος- ο πρώην υπουργός Πολιτισμού και νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης έχει δίκιο όταν δήλωνε ότι: «Η ΕΡΤ είναι τραγική όπως είναι, είναι τριτοκοσμική αυτή τη στιγμή».

Πώς διαφορετικά να χαρακτηρίσεις ένα ΜΜΕ που ουσιαστικά είναι ένα κυβερνητικό παραμάγαζο με μια διοίκηση –να χαιρόμαστε και τον «αριστερό» Δ. Τσακνή-  που ασκεί  πειθαρχική δίωξη εναντίον ενός υπαλλήλου ο οποίος τόλμησε, σε προσωπική συζήτηση, να ασκήσει κριτική στον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα Π. Καρβούνη για τις ευρωπαϊκές πολιτικές αποδίδοντας ευθύνες και σκοπιμότητες σε Βρυξέλλες και εταίρους για την επιβολή των μνημονίων;  (Διαβάστε περισσότερα εδώ).

Τι διαφορετικό χαρακτηρισμό να δώσεις σε ένα τηλεοπτικό κανάλι το οποίο από την οθόνη του «αναστήνει» την αλήστου μνήμης ΥΕΝΕΔ σερβίροντας μας την μιλιταριστική εκπομπή της «Αρετή και Τόλμη»;

Μάλλον πια κι αυτές τις σοβαρές καταστάσεις μόνο με χιούμορ ποια πρέπει να τις αντιμετωπίζουμε όπως κάνουν στο παρακάτω βίντεο οι συντελεστές του «Ράδιο Αρβύλα».

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger