Home » , » Δίνοντας λαβές ...

Δίνοντας λαβές ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 | 2:29 μ.μ.

Γράφει ο  mitsos175

Ξέρω ότι για την 'κονόμα οι πολιτικοί, οποιαδήποτε χώρας, κάνουν τα πάντα. Διεφθαρμένοι υπάρχουν παντού. Όπως και βλάκες. Όμως στην Ελλαδάρα σπάνε όλα τα ρεκόρ και διαφθοράς και ηλιθιότητας. Κυβέρνηση ή αντιπολίτευση, που είναι στην ουσία μαριονέτες των δανειστών. Για να πάρουν κάποιοι μίζα από τους εξοπλισμούς - γιατί γι αυτό γίνεται το τζέρτζελο από την από δω μεριά - μας βάζουν όλους σε κίνδυνο δίνοντας λαβές σε ένα εντελώς αλλοπρόσαλλο κι επικίνδυνο κάθαρμα.

Ρε λαμόγια, σκεφτείτε λίγο: Ο Ερντογάν είναι μουρλός και αδίστακτος. Έχει εξουσία θέλει κι άλλη, θέλει να γίνει Σουλτάνος με τη βούλα. Εθνικιστικές, ανόητες δηλώσεις είναι βούτυρο στο ψωμί του, διότι έτσι συσπειρώνει τους Τούρκους ψηφοφόρους στο πρόσωπο του. Βρίσκει εξωτερικούς εχθρούς για να αποπροσανατολίσει από τα τεράστια προβλήματα στο εσωτερικό τα οποία δημιούργησε ο ίδιος. Το ίδιο συμβαίνει και σε μας.

Οι εθνικιστές μαλάκες χωρίζονται σε δυο κύριες κατηγορίες: Τα λαμόγια που πιστεύουν ότι έτσι θα πεισθεί ο κόσμος να πάρουμε τα πανάκριβα "παλτά", που θα είναι "αόρατα" μόνο αν θέλουν οι κατασκευαστές, και τους πολεμοκάπηλους που θεωρούν "ευκαιρία" (!) την κατάσταση στην Τουρκία με τα προβλήματα που έχει.

Για τους πρώτους να πω "δεν έχουμε". Βάλτε από τη δική σας τσέπη, όχι από τους μισθούς μας και τις συντάξεις μας. Αν θέλετε αεροπλανάκια, αυξήσεις πήρατε, εμείς πήραμε μειώσεις, πάρτε με δικά σας λεφτά, να πάτε τσάρκα.

Στους δεύτερους τώρα που βγαίνουν και αμολάμε κοτσάνες. Που κάνουν δηλώσεις λες και έχουμε πραγματικά πόλεμο. Κι εσείς, αν γουστάρετε μάχες και δεν σας κάνουν τα παιχνίδια στο PC, πάτε μόνοι σας. Καλέστε τους εθνικιστές μαλάκες της άλλης πλευράς, βρείτε μια έρημο και βγάλτε τα μάτια σας μεταξύ, χωρίς εμάς. Έτσι και μας δώσετε όπλα, σας Γαμήσαμε. Πρώτα εσάς, που σας έχουμε άχτι. Ξέρετε γιατί η χούντα του Παπαδόπουλου έπεσε; Γιατί ήξερε πως, αν έδινε όπλα, θα τους τα έβαζε ο κόσμος στο φασιστικό τους πισινό. Το καταλάβατε;

Γιατί Ναι! Οι Τούρκοι είναι σε δύσκολη θέση στη Συρία. Ο Πούτιν πίσω από τις κάμερες προειδοποίησε το Σουλτάνο να μην προχωρήσει. Κι η Ρωσία είναι πολύ ισχυρή, για να αγνοηθεί. Και τα άκουσε και υποτάθηκε ο Ταγίπ. Γι αυτό οι χαιρετούρες μπροστά στους δημοσιογράφους, ώστε να τηρηθούν τα προσχήματα.

Με απώλειες συνεχώς να αυξάνονται - χτες σκοτώθηκαν άλλοι έντεκα Τούρκοι, με οικονομικά προβλήματα και κυρίως χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα, ο εφιάλτης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, βυθίζεται στο Συριακό "βάλτο". Αφήστε τον να πάει στον πάτο. Μη δίνετε χέρι βοήθειας στο μαλάκα. Μην παίζετε το παιχνίδι του.

Το δημοψήφισμα είναι κρίσιμο στην Τουρκία. Το κατεστημένο εκεί ξερογλείφεται με την ιδέα να κάνει πολέμους σε γείτονες, γιατί για τους καπιταλιστές κάθε καταστροφή είναι ευκαιρία πλουτισμού. Αλίμονο στους φτωχούς. Τα πράγματα είναι οριακά. Αν περάσει το ΝΑΙ - και οι δηλώσεις από δω το ενισχύουν, θα έχουμε έναν αδίστακτο, έναν εντελώς αναξιόπιστο, με απόλυτη δύναμη. Το θέλουμε αυτό; Κι εμείς δεν είμαστε σε καλή κατάσταση για να αποτρέψουμε τα χειρότερα. Ο Ερτογκάν δημιουργεί συνέχεια πρόβλημα με άλλες χώρες για να συσπειρώσει. Μην παίζετε το παιχνίδι του, η Ολλανδία δεν συνορεύει με την Τουρκία. .
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger