Home » , » Ν. Μπογιόπουλος: Αναρωτιέμαι πώς σε εποχές Σόιμπλε και Λαγκάρντ δεν είστε όλοι κομμουνιστές (Βίντεο)

Ν. Μπογιόπουλος: Αναρωτιέμαι πώς σε εποχές Σόιμπλε και Λαγκάρντ δεν είστε όλοι κομμουνιστές (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017 | 6:02 μ.μ.

Αναμφισβήτητα ήταν πολύ ενδιαφέρον το δεύτερο μέρος της εκπομπής "ΑΠENAΝΤΙ" που μεταδόθηκε χτες το βράδυ από το τηλεοπτικό κανάλι ΕΡΤ3 και το οποίο παραθέτουμε σε βίντεο.
Σ’ αυτό η παρουσία του Νίκου Μπογιόπουλου ήταν καταλυτική που με αναμφισβήτητα στοιχεία παρουσίασε ποιοι ευθύνονται για την οικονομική καπιταλιστική κρίση, ενώ οι λύσεις που πρότεινε για το ξεπέρασμά της οδήγησαν σε αμηχανία τον συμπαρουσιαστή του στην ραδιοφωνική εκπομπή Μ. Κοττάκη ο οποίος επιδόθηκε σε αερολογίες και ύμνους στην λειτουργία της ελεύθερης αγοράς και στους καπιταλιστές.

Τα βάρη που έχει επωμιστεί ο ελληνικός λαός από το 2010 ανέρχονται σε 120 δις ευρώ και τώρα μας λένε ότι είναι θετικό να κλείσει η αξιολόγηση που το μόνο αποτέλεσμα που θα έχει να προσθέσει ένα νέο πακέτο αντιλαϊκής λιτότητας ύψους 3,6 δις ευρώ στα ήδη καθημαγμένα λαϊκά στρώματα, τόνισε ο Ν. Μπογιόπουλος προσθέτοντας ότι στην Ελλάδα του 1.5 εκατομμυρίου ανέργων υπάρχουν 576 Ελληνες που «σύμφωνα με τα στοιχεία όχι κάποια κρυπτοκομμουνιστικής οργάνωσης αλλά της ΓιουΜπιΕς διαθέτουν έναν πλούτο ο οποίος ξεπερνάει τα 88 δις».
Βλέπουμε σήμερα το 1% των Ελλήνων στα τελευταία χρόνια να έχει αυξήσει τον πλούτο του κατά 6 φορές, και 35.000 Ελληνες εκατομμυριούχοι να διαθέτουν ασύλληπτο πλούτο, συμπλήρωσε ο ίδιος. Την στιγμή που κάθε βιοπαλαιστής φορολογείται από το πρώτο ευρώ με 29% η οικονομική ολιγαρχία της χώρας μας βρίσκεται στο απυρόβλητο συμπλήρωσε ο ίδιος για να φέρει σε αμηχανία τον Μ. Κοττάκη.

Ο διευθυντής της «Εστίας», Μ. Κοττάκης χωρίς να μπορεί να αμφισβητήσει τα οικονομικά στοιχεία που παρουσία σε ο Ν. Μπογιόπουλος απέδωσε την οικονομική κρίση στην απουσία «εκσυχρονισμού των θεσμών», θεώρησε αναγκαίο να αλλάξει το σύνταγμα και να «μεταρρυθμιστούν οι νοοτροπίες» επιδιδόμενος σε μια κενολογία στήριξης της καπιταλιστικής λειτουργίας και ύμνους σε πλουτοκράτες σαν τον Νιάρχο.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger