Home » , , » Η ψώρα χτυπάει εκτεταμένο αριθμό προσφύγων στο ξενοδοχείο Μαραθών Μπητς

Η ψώρα χτυπάει εκτεταμένο αριθμό προσφύγων στο ξενοδοχείο Μαραθών Μπητς

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017 | 2:20 μ.μ.

 Του Δημήτρη Σουλιώτη

Προκλητική και πλήρης απραξία και αδιαφορία από το ΚΕΕΛΠΝΟ 

Στην ομάδα προσφύγων, η οποία φιλοξενείται στο ξενοδοχείο ΜΑΡΑΘΩΝ ΜΠΗΤΣ στη Νέα Μάκρη εκδηλώθηκε επιδημία ΨΩΡΑΣ η οποία ήδη έχει προσβάλλει σημαντικό αριθμό των εκεί προσφύγων. Η ασθένεια έχει εκδηλωθεί πριν από 12-15 ημέρες ίσως και περισσότερο…

( Όπως διευκρινίστηκε, σε αυτό το τμήμα του ξενοδοχείου, την ευθύνη έχει ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (ΔΟΜ). Συνεπώς ο ΔΟΜ ήταν και είναι ο αρμόδιος υποτίθεται φορέας να ενεργήσει άμεσα για να αντιμετωπιστουν οι επώδυνες συνέπειες της αναφερόμενης ασθένειας και να θεραπευτούν όσοι πρόσφυγες έχουν πληγεί απο την ασθένεια της ψώρας)

Το ΚΕΕΛΠΝΟ, το οποίο ειδοποιήθηκε πριν από ορισμένες ημέρες για την εκδήλωση της μεταδιδόμενης και επώδυνης αυτής ασθένειας δήλωσε πλήρη αναρμοδιότητα (!...) για την λήψη οποιοδήποτε μέτρων πρόληψης και απολύμανσης του χώρου.  

Ζητάμε από το Υπουργείο Υγείας και την κυβέρνηση να πληροφορήσει τον ελληνικό λαό γιατί το ΚΕΕΛΠΝΟ αδιαφόρησε και αρνήθηκε να δώσει το παρόν στις εστίες που έμαθε ότι εκδηλώθηκε η ψώρα στους πρόσφυγες καθώς και τον οικονομικό και γενικότερο έλεγχο όλων των ΜΚΟ που έχουν αναλάβει την περίθαλψη των προσφύγων.

Για το θέμα αυτό θα παρακαλουθήσουμε τις εξελίξεις και θα ενημερώσουμε την κοινή γνώμη.

Δ. Σουλιώτης
Υπεύθυνος ΚΙΦΒ

 ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΒΥΡΩΝΑ
6977-747431 + kif.byrona@gmail.com
Ελλησπόντου 21 Βύρωνας
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger