Home » , » Κ. Πρέκας: Ακροδεξιό γελοίο ρεντίκολο (Βίντεο)

Κ. Πρέκας: Ακροδεξιό γελοίο ρεντίκολο (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017 | 1:59 π.μ.


Απ’ όλα τα νούμερα που κυκλοφορούν στα τηλεοπτικά κανάλια πρώτο και καλύτερο είναι ο Κ. Πρέκας και μάλιστα ασυναγώνιστος.

Και φυσικά ο ζήλος του στην υπεράσπιση των «πατριωτικών ιδεών» και της ελληνοχριστιανικής ηθικής δεν περνάει απαρατήρητος τουλάχιστον απ’ όσους εμφορούνται από τα ίδια «εθνικά ιδανικά».

Αν δεν το ξέρετε ο Κ. Πρέκας πήρε μετάλλιο για να « τιμηθεί για την υπεράσπιση των εθνικών ιδεών» από τον «Πανελλήνιο Σύνδεσμο Μαχητών και Φίλων της "Χ"». 
Πρόκειται για έναν σύλλογο που αποτελείται από τους Χίτες και τους επιγόνους τους. (Οι Χίτες ήταν γερμανοντυμένα καθάρματα που εξοπλίστηκαν και συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς κατακτητές πολεμώντας το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ).

Αυτός ο ακροδεξιός γελωτοποιός ανέλαβε για άλλη μια φορά χτες να μας κάνει «ανάλυση» της πολιτικής και κοινωνικής κατάστασης και ανάμεσα στα άλλα μας είπε ότι δεν είναι ομοφοβικός αλλά «δε θέλω να υπάρχει στην Ελλάδα αυτό το είδος των ανθρώπων», εννοώντας τους ομοφυλόφιλους. Οχι αυτός .δεν μας είμαι ότι είναι άρρωστοι και μάλιστα από μεταδοτικό νόσημα σαν τον Γιακουμάτο αλλά αρκέστηκε να μας πει ότι οι ομοφυλόφιλοι  «εκβιάζουν και παρασύρουν παιδιά στον όλεθρο» 

Δεν έχει νόημα να σχολιάσουμε το παραμικρό παρά μόνο ότι άτομα με τις απόψεις Πρέκα είναι αγαπημένα των τηλεοπτικών εκπομπών.

Τώρα θα πείτε τα κανάλια που φιλοξενούν αυτό το ακροδεξιό ρεντίκολο και τα φιντάνια του είδους του, διαφορετικό επίπεδο έχουν από τους καλεσμένους τους; Σωστό κι αυτό

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger