Home » , » Σκιάχτρο ζητεί μάγισσα

Σκιάχτρο ζητεί μάγισσα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017 | 5:47 π.μ.


Πηγή: Στάθης - Realnews

Σε ένα ιδιότυπο κυνήγι μαγισσών έχει επιδοθεί η κυβέρνηση. Μάγισσα είναι όποιος διαφωνεί με όσα κάνει το Μαξίμου. Μάγισσα είναι όποιος υφίσταται όσα κάνουν οι κυβερνώντες.

Οσοι μιλούν, ή μάλλον αντιμιλούν, είναι συνωμότες.

Ολοι ενθυμούμεθα τον τρόπο με τον οποίον υποστήριξαν τα μνημόνια οι δημοσιογράφοι που πρόσκειντο στη διαπλοκή. Για αυτούς όλοι οι άλλοι ήταν «λαϊκιστές». Το ίδιο και τώρα, από την αντίθετη όμως πλευρά. Δημοσιογράφοι που υποστηρίζουν την κυβέρνηση κατηγορούν όλους τους άλλους για συκοφάντες.

Προσωπικώς δεν παραξενεύομαι. Από ανθρώπους που υποστήριξαν το ΟΧΙ και τη μετάλλαξή του σε ναι με το ίδιο σθένος, δεν περιμένω πολλά.

Ομως, το να αναγορεύεται από εκείνους που έκαναν την ψυχή τους κωλοτούμπα (ή έκαναν κωλοτούμπα με την ψυχή τους) ο λαός σε «Εχθρό του Λαού», είναι υπεράγαν! Υπεράγαν κι επικίνδυνο.

Κανένα πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί όταν απλώς κατηγορείται ως πρόβλημα. Ούτε στην επικράτεια κυκλοφορεί κάποιος αόρατος εχθρός που επιβουλεύεται κάποιον αόμματο πρίγκιπα. Με έναν λόγο, καμία προπαγάνδα δεν έλυσε ποτέ κανένα πρόβλημα.

Αυτό είναι το πρόβλημα...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger