Home » , » Εληξε ο «πόλεμο των μαφιόζικων συμμοριών» ΔΟΛ - ΣΥΡΙΖΑ με την άνετη επικράτηση του Ψυχάρη

Εληξε ο «πόλεμο των μαφιόζικων συμμοριών» ΔΟΛ - ΣΥΡΙΖΑ με την άνετη επικράτηση του Ψυχάρη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017 | 2:06 π.μ.

«Πιστεύουμε ότι το κύκλωμα της διαπλοκής είναι το εξής: είναι χρήμα για παραγωγή ενημέρωσης, ενημέρωση για παραγωγή πολιτικής και πολιτική για παραγωγή χρήματος. Aυτό το κύκλωμα φοβάται μία ενδεχόμενη κυβέρνηση στην οποία θα πρωταγωνιστήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Eμείς λέμε ότι αυτό το κύκλωμα θα το σπάσουμε γιατί θέλουμε υγιή ενημέρωση και υγιή ΜΜΕ».

«Η κρίση τόσο στον έντυπο όσο και στον ηλεκτρονικό Τύπο προϋπήρξε της οικονομικής κρίσης, απλώς όταν συναντήθηκαν η "φούσκα" έσκασε. Κατά τη γνώμη μου οφείλεται στην απαξίωση του προϊόντος η οποία σημειωνόταν τα τελευταία τουλάχιστον 20 χρόνια. Ας είμαστε ειλικρινείς. Τα ΜΜΕ έπαψαν να είναι φορείς ενημέρωσης και ιδεών, δηλαδή αυτό που θα έπρεπε να είναι, και μετατράπηκαν σε φορείς συμφερόντων της οικονομικής και πολιτικής εξουσίας, αυτό δηλαδή που ονομάζουμε διαπλοκή. Αντί να πουλάνε ενημέρωση (η οποία εν μέρει είναι εμπόρευμα), πουλούσαν ιδεολογική και πολιτική χειραγώγηση, και αντί να αποτελούν πεδίο πολιτικής και ιδεολογικής αντιπαράθεσης, αναδείχθηκαν σε πεδίο διαπλοκής. Αυτή η απαξίωση άφησε τα ΜΜΕ χωρίς αγοραστές».

Βασίλης Μουλόπουλος


Εδώ και πολύ καιρό έχουν σταματήσει να μας εκπλήσσουν οι ενέργειες του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του.  Παραθέσαμε τις  δηλώσεις που έχει κάνει προεκλογικά ο Β. Μουλόπουλος (θεωρούμενος ότι ανήκει στον στενό πυρήνα ατόμων γύρω από τον Α. Τσίπρα και βασικός λογογράφος του) για να τις συνθέσουμε με το παρακάτω δημοσίευμα της ιστοσελίδας του «Βήματος»:

Ανακοίνωση του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη Α.Ε.:

«Η Διοίκηση του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη Α.Ε. εζήτησε χθες από τον κ. Βασίλη Μουλόπουλο, ο οποίος διετέλεσε επί δύο δεκαετίες διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας «Το Βήμα» (απ’ όπου αποχώρησε όταν εξελέγη βουλευτής του Συνασπισμού της Αριστεράς), πρώην Πρόεδρο της ΠΟΕΣΥ, να συμβάλει στην επίλυση των διαρθρωτικών και οικονομικών προβλημάτων του ΔΟΛ.

Ο κ. Μουλόπουλος απεδέχθη προθύμως την πρόταση.»

Μ’ αυτή την εξέλιξη πιστεύουμε ότι έχει πάρει τέλος ο «πόλεμο των μαφιόζικων συμμοριών» όπως είχαμε χαρακτηρίσει την αντιπαράθεση ΔΟΛ – ΣΥΡΙΖΑ με την άνετη επικράτηση του Ψυχάρη. (Πιθανόν να ακολουθήσει αναλυτική ανάρτηση από σύντροφο ποιο αρμόδιο να ασχοληθεί μ’ αυτό το θέμα).

Προς το παρών ας δούμε τον χλευαστικό και ειρωνικό, για την κυβέρνηση τρόπο, με τον οποίο οι χρήστες του διαδικτύου αντιμετώπισαν την κατάληξη αυτής της υπόθεσης, μέχρι του σημείου να "δουλεύει" την κυβέρνηση μέχρι ο Κουρής!:
















Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger