Home » , » Ο τέως ερεθίστηκε ...

Ο τέως ερεθίστηκε ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 | 1:02 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

"Οι Κλίντον παρευρέθηκαν στην τελετή ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τραμπ, στην Ουάσινγκτον... Κατά την είσοδο της Ιβάνκα, της κόρης του Τραμπ, ο… άτακτος Μπιλ, δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της, πράγμα που δεν άργησε να καταλάβει η Χίλαρι".

Αμ δεν τα ξέρετε καλά κύριοι δημοσιογράφοι. Πρέπει να μπεις μες το λιγοστό μυαλό του σαβουρογάμη. Ο αδιόρθωτος Bill είναι κατ' αρχήν ένας αηδιαστικός φαλλοκράτης. Ίδιος με τον νυν Πρόεδρο. Ο τέως ερεθίστηκε όχι μόνο με την κόρη του Προέδρου αλλά με την ορκωμοσία του Τράμπ! Γιατί μη μου πεις ότι δεν είχε δει και παλιότερα την Ιβάνκα Τράμπ;
Αλλά ήταν επειδή έχασε η Χίλαρι, η γυναίκα του! Κάτι σαν τον Επίτιμο, όταν είχε πάει στη Βουλή, δήθεν για να δει τον Τσίπρα, ενώ "την έπαιζε" κάτω από τα έδρανα, βλέποντας την απελπισία στο πρόσωπο του Σαμαρά!

Γιατί ο Βασιλάκης έχει φάει πολύ ξύλο από τη γυναίκα του. Κάθε βράδυ σχεδόν πάει η παντόφλα σύννεφο. Όσο για την γκρίνια; Άστα να πάνε. Αλλά ο Κλίντον θεωρεί εαυτόν "κυνηγό" - τρομάρα του. Βέβαια ο μοναδικός κυνηγός που του ταιριάζει είναι ο Έλμερ Φαντ, αλλά για τον Bill πέρα βρέχει. Πιστεύει πως είναι και το πρώτο σερνικό κι ότι πρέπει να έχει χαρέμι. Αυτό φυσικά εκνευρίζει πολύ τη Χίλαρι, όπως θα έκανε έξαλλη κάθε γυναίκα. Όμως κι αυτή το έχει πάρει απόφαση. Ο λύκος δεν πρόκειται να αλλάξει.

Βέβαια το δολοφονικό βλέμμα που του έριξε η "φεμινίστρια", ήταν επειδή κατάλαβε το λάθος της. Κατάλαβε, γιατί έχασε τις εκλογές. Γιατί έσερνε ένα σωβινιστή, ένα παλιοτόμαρο μαζί της, που ενώ σιχαίνονταν ο ένας τον άλλο, έπαιζαν τα ερωτευμένα πιτσουνάκια. Αυτή η αηδία που είχαν όμως δεν κρύβονταν με τίποτα. Δείτε Ντόρα δίπλα στο Σαμαρά και κάντε σύγκριση. Η υποκρισία λοιπόν της στοίχησε ακριβά.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, ΟΟΟΧΙ! Νομίζω, ότι η Κλίντον κατάλαβε δυο ακόμα πράγματα, που μάλλον θα επισπεύσουν το τέλος της ζωής του σαβουρογάμη Προέδρου. Το ένα είναι ότι ο άντρας της ψήφισε Τράμπ! Κι άλλοι βλαμμένοι ρεπουμπλικάνοι ήταν στην ορκωμοσία, κανένας όμως δεν ήταν τόσο χαρούμενος. Ούτε του έτρεχαν τα σάλια. Ο Μπους ο Β' πχ είχε τα νεύρα του: Προσπαθούσε να φορέσει αδιάβροχο. Αναρωτιέμαι πως διάολο καταφέρνει να περπατάει όρθιος και δεν μπερδεύεται. Τέλος πάντων.

Η Κλίντον λοιπόν πήρε απόφαση ότι όσο περνά ο καιρός το κέρατό της θα μεγαλώνει περισσότερο. Αλλά το βλέμμα "κάνε τη διαθήκη σου κ@%!*^η" ήταν γιατί έμαθε επιτέλους ποιός έβγαλε τα άπλυτα της στη φόρα. Δεν ήταν Ρώσοι πράκτορες αγάπη μου καλή. Ήταν Αμερικάνος πρώην Πρόεδρος!!! Αυτός την είχε άχτι. Αυτός δεν ήθελε η γυναίκα να είναι "από πάνω"!

Τώρα μένει να καθίσουμε ήσυχα στις όχθες του ποταμού Ποτόμακ, για να δούμε το πτώμα του Bill να επιπλέει, όπως σχολίασαν εύστοχα στο Twitter. Σ αυτό είμαι μαζί της, αναλογιζόμενος ότι ο Κλίντον με αφορμή μια πίπα, βομβάρδισε και κατέστρεψε την Γιουγκοσλαβία. Αρκεί βέβαια να μην κατηγορήσουν πάλι οι Αμερικάνοι τον Πούτιν ή κάποιον άλλο, εντελώς ξένο με την υπόθεση... .
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger