Home » , , » Αναρχικός και "λίγο με την Ρούπα" το παιδί του Π. Καμένου σύμφωνα με δημοσιογράφους (Βίντεο)

Αναρχικός και "λίγο με την Ρούπα" το παιδί του Π. Καμένου σύμφωνα με δημοσιογράφους (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017 | 9:43 π.μ.


Δεν γνωρίζουμε ιδιαίτερες λεπτομέρειες για την σύλληψη και την παραπομπή τους σήμερα στο αυτόφωρο Μονομελές, του εκδότη των «Παραπολιτικών», Γιάννη Κουρτάκη, και του διευθυντή του Ομίλου, Παναγιώτη Τζένου, οι οποίοι κατηγορούνται για συκοφαντική δυσφήμιση μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον τους ο Πάνος Καμμένος.

Αυτό που ακούμε στο βίντεο που παραθέτουμε είναι η τοποθέτηση που έκανε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του Παπαδάκη ο υπουργός Αμυνας και ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέβει σ’ αυτή την κίνηση για να προστατέψει το ανήλικο παιδί του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο 15χρονος γιος του, που είναι μαθητής Λυκείου δεν έχει «ποτέ ανέβει την Αθήνα», και παρουσιάστηκε από τους δυο αυτούς δημοσιογράφους –στην εκπομπή τους στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά FM 90,1»- ότι είναι «στα Εξάρχεια, ότι είναι αναρχικός» με χαρακτηριστική αποστροφή του Κουρτάκη, ότι «ο γιος του Πάνου είναι λίγο με την Ρούπα».

Ο Π. Καμμένος αποδίδει αυτή την ενέργεια των δημοσιογράφων επειδή στον κατάλογο που κατέθεσε στην ΕΣΗΕΑ, για τη λίστα κονδυλίων του ΚΕΕΛΠΝΟ, δημοσιογράφοι των «Παραπολιτικών» φέρονται να έχουν λάβει μεγάλα ποσά και ο Π. Καμμένος ζήτησε διερεύνηση αν αυτά δικαιολογούνται.
Αναφέρει σειρά ενεργειών αυτών των δυο δημοσιογράφων που τον έβαλαν στο στόχαστρο τους και αυτό έγινε κατά την εκτίμησή του γιατί ενοχλήθηκαν για την έρευνα  που προχώρησε σχετικά με τα διαφημιστικά ποσά που διέθεσε το ΚΕΕΛΠΝΟ και τους αποδέκτες του.

Πέρα απ’ αυτό ο υπουργός Αμυνας αναφέρθηκε στο σκάνδαλο της Novartis, που σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα ξεπερνάει και αυτό της Ζήμενς αφού δείχνει την εμπλοκή 7 πολιτικών προσώπων ανάμεσα τους και έναν πρώην πρωθυπουργό. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές αυτοί φέρονται να έχουν πάρει μίζα πάνω από 25 εκατ ο καθένας για να προωθηθούν τα συμφέροντα του φαρμακευτικού κολοσσού Γερμανικών συμφερόντων. 

Κατά τους ισχυρισμούς Καμμένου το ξέπλυμα χρήματος δεν εμπίπτει στον νόμο περί ευθύνης υπουργών και στην συγκεκριμένοι περίπτωση ο πρώην πρωθυπουργός και οι πρώην υπουργοί Υγείας που εμπλέκονται στο σκάνδαλο της Novartis «φαίνεται ξεκάθαρα από τα στοιχεία που έρχονται από τις ΗΠΑ και από βίντεο που υπάρχουνε ότι υπάρχει διακίνηση χρημάτων που παράγουν τόκους. Συνεχίζουν να είναι τα εγκλήματα ξεπλύματος χρήματος ενεργά και δεν υπάρχει καμιά παραγραφή».

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger