Home » , , » Ενα στα τέσσερα νοικοκυριά κινδυνεύει να μείνει άστεγο! (Βίντεο)

Ενα στα τέσσερα νοικοκυριά κινδυνεύει να μείνει άστεγο! (Βίντεο)

Από giorgis , Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017 | 3:48 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Την απελπιστική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα λαϊκά στρώματα της χώρας μας λόγω της επέλασης των ταξικών, μνημονικών πολιτικών, οι οποίες σφαγιάζουν μισθούς, τσεκουρώνουν συντάξεις, οδηγούν στην ανεργία εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας, περιγράφουν ανάγλυφα οι αριθμοί που δόθηκαν στην δημοσιότητα από την έρευνα της ΓΣΕΕΕ.

Σύμφωνα μ’ αυτά το 25% των νοικοκυριών, δηλαδή ένα στα τέσσερα (!), φοβάται ότι θα χάσει το σπίτι του λόγω ότι έχει πέσει στα νύχια των τοκογλύφων – τραπεζιτών και θα δηλώσει αδυναμία να εξοφλήσει τα δάνεια του.

Και η ανάλγητη, άθλια συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ δείχνει διατεθειμένη να μην διστάζει μπροστά σε τίποτα για να ικανοποιήσει τις ορέξεις μιας χούφτας ντόπιων και ξένων κοινωνικών παρασίτων. 
Όπως ακούμε στο βίντεο που παραθέτουμε, προσπαθώντας να ξεπεράσει τις λαϊκές αντιδράσεις που ματαιώνουν τις κυβερνητικές προθέσεις να καταλήξει, μέσω πλειστηριασμών, η λαϊκή περιουσία στα χέρια τραπεζιτών και κορακιών, από τον Μάρτη καθιερώνονται οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Με πολύ γρήγορες διαδικασίες, δηλαδή, θα μπορεί ένας οφειλέτης να χάσει το σπίτι του, αφού με το νέο σύστημα οι πλειστηριασμοί δεν θα γίνονται στα ειρηνοδικεία όπου απαιτείτε η φυσική παρουσία των εμπλεκομένων και η υπάρχει η δυνατότητα της παρέμβαση του λαϊκού παράγοντα. Εν κρυπτό και από το γραφείο ενός συμβολαιογράφου, μέσω μιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας,  οι λαϊκές περιουσίες εν ριπή οφθαλμού θα καταλήγουν σε τραπεζίτες και «κοράκια».  

Αυτές είναι οι προθέσεις της αδίστακτης αντιλαϊκής κυβέρνησης. Το ζητούμενο για το λαϊκό κίνημα είναι να βρει τρόπους ώστε και αυτοί οι σχεδιασμοί να μείνουν στα χαρτιά.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

26 Ιανουαρίου 2017 στις 8:13 μ.μ.

Σε σχόλιό του για την απόφαση του Αρείου Πάγου για τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, αναφέρει: «Η απόφαση του Αρείου Πάγου σωστά παίρνει υπόψη το πλαίσιο προστασίας των αιτούντων άσυλο Τούρκων αξιωματικών. Το ΚΚΕ από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το θέμα υποστήριξε ότι επιβάλλεται να τηρηθεί η νομοθεσία που εξασφαλίζει τα δικαιώματα των αιτούντων άσυλο». (από 902).
Φυσικά συμφωνώ με τη θέση του Κόμματος, αλλά έχω μια απορία: Ποιός φούρνος γκρεμίστηκε; Πως κι η Ελληνική "Δικαιοσύνη" πήρε μια τέτοια σωστή απόφαση; Τέλος πάντων, μπράβο. Οφείλω να αναγνωρίζω τα καλά. Όμως να θυμίσω στους αξιότιμους δικαστές, ότι υπάρχουν συνάνθρωποι μας στην Ελλάδα, που απελαύνονται σε άλλες χώρες, όπου κι εκείνοι κινδυνεύουν. Να ελπίζω πως η στάση του Αρείου Πάγου θα είναι πάλι η ίδια; Μακάρι!
Στη γείτονα πράγματι υπάρχει κίνδυνος. Δυστυχώς ο Ερτογκάν έγινε χειρότερος δικτάτορας από κείνους που ήθελαν να τον ρίξουν. Τώρα απειλεί θεωρώντας πως του φταίμε εμείς, ενώ ο ίδιος έκανε τα πάντα για να πείσει, ότι είναι ανισόρροπος κι επικίνδυνος. Αν δεν συμπεριφέρονταν, όπως συμπεριφέρθηκε μετά το πραξικόπημα, σαν γκάγκστερ δηλαδή που εκδικείται, το αποτέλεσμα ίσως ήταν πολύ διαφορετικό.
Αλλά δεν είναι μόνο ο Τούρκος Πρωθυπουργός "φαν του Μαρκησίου Ντε Σαντ", δεν γουστάρει μόνο αυτός να βασανίζονται αντίπαλοί του. Ο νέος Πλανητάρχης θεωρεί τα βασανιστήρια "αποτελεσματικά".
"Όταν σκοτώνουν, όταν κόβουν κεφάλια των δικών μας ανθρώπων καθώς και άλλων ανθρώπων, όταν κόβουν τα κεφάλια ανθρώπων επειδή έτυχε να είναι χριστιανοί και να βρίσκονται στη Μέση Ανατολή, όταν το ISIS κάνει πράγματα που κανείς δεν έχει ακούσει από τον Μεσαίωνα, εγώ πρέπει να αισθάνομαι κάπως για τον εικονικό πνιγμό;" Όχι Ντόναλντ, θα μου έκανε εντύπωση αν αισθανόσουν οτιδήποτε.
"Μίλησα με ανώτατους αξιωματούχους των μυστικών υπηρεσιών και τους ρώτησα "λειτουργούν; Τα βασανιστήρια λειτουργούν;". Η απάντησή τους ήταν: Ναι, απολύτως"! Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά. Ο ISIS και η CIA έχουν παρόμοιες μεθόδους, πράγμα που το ξέραμε από παλιά, δεν είναι top secret.
Εδώ λοιπόν να ρωτήσω τους εντιμότατους δικαστές: Αν δεν ζητούσε η Τουρκία τους 8 και τους ζητούσε η Αμερική θα ήταν ίδια η απόφασή σας; Επίσης, κάνετε απελάσεις προσφύγων μεταναστών και προς την Τουρκία. Εκεί τι γίνεται; Γι αυτούς η Τουρκία είναι "ασφαλής"; Για λύστε μου τις απορίες.
Γιατί κάποιος καχύποπτος θα έλεγε ότι η Ελλάδα ή κάνει ελιγμό για να διαπραγματευτεί την έκδοση μετά, ή ότι οι ΗΠΑ διέταξαν να μην εκδοθούν οι 8 για να πειράξουν λιγάκι το Σουλτάνο, που σήμερα αλληθωρίζει προς Μόσχα. Αύριο θα δούμε, "όπου φυσάει ο άνεμος" είναι η πολιτική και της Τουρκίας και της Ελλάδας. Κρίμα που ο Οτσαλάν είχε άλλη μεταχείριση από το Ελληνικό Κράτος...
Υπάρχουν λοιπόν χιλιάδες συνάνθρωποί μας, που περιμένουν τέτοιες αποφάσεις. Είναι ώρα οι δικαστές να πράξουν το Σωστό σύμφωνα με τους κανόνες του Ανθρωπισμού και του Δικαίου. Να διαψεύσουν τους καχύποπτους. Θα δούμε... mitsos175.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger