Home » , » Η επιστημονική προπαγάνδα υπέρ του φασισμού.

Η επιστημονική προπαγάνδα υπέρ του φασισμού.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016 | 12:18 π.μ.


Γράφει ο mitsos175.

Τα ιδιωτικά κανάλια της Ελλάδας είναι ένας οχετός. Ένας βόθρος γεμάτος ψέματα. Εξυπηρετούν τα συμφέροντα των ιδιοκτητών και φυσικά το σύστημα. Τα ΜΜΕ της Δύσης είναι ακόμα χειρότερα. Γι αυτό και χρειάζεται προσοχή. Τα προγράμματα που κάνουν έχουν σκοπό τη διαμόρφωση της κοινής γνώμης κι όχι την παρουσίαση της πραγματικότητας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι, άλλοι αφελείς και άλλοι ύπουλοι και κρυφοί.

Ας δούμε έναν από αυτούς. Πριν όμως να πω ότι είμαι υπέρ της πολυφωνίας, που σημαίνει ότι πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις. Θα πω παρακάτω τι εννοώ συγκεκριμένα.

Το ντοκιμαντέρ, παραγωγής Αγγλίας (Syria: The Legions of Holy War), που μετέδωσε η ΕΡΤ1, την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, αποτελεί μια προπαγάνδα της Μ. Βρετανίας και κατ' επέκταση του ΝΑΤΟ. Η οποία έχει διπλό σκοπό ανάλογα με τους τηλεθεατές. "Οι Λεγεώνες του Ιερού Πολέμου δραστηριοποιούνται σήμερα πίσω από τα παρασκήνια και διεκδικούν τρεις κοινούς στόχους με τον ΙSIS. Πρώτα θέλουν να δημιουργήσουν το Ισλαμικό Κράτος (το Χαλιφάτο) από τη Συρία μέχρι το Ιράκ, την Παλαιστίνη και το Λίβανο ακόμη. Αλλά πάνω απ’ όλα, επιδιώκουν να επιβάλουν το νόμο της Σαρία. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να συντρίψουν τους δύο αντιπάλους τους: τους Σιίτες και τον Μπασάρ Αλ Άσαντ, τον πρόεδρο της Συρίας"... Έχουν κι άλλους στόχους, όπως το πλιάτσικο και το ξεπούλημα της χώρας στους Αμερικάνους, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα τώρα.

Αν το κοινό είναι μουσουλμάνοι, το δήθεν "ντοκιμαντέρ" τους προτρέπει να καταταγούν στον ISIS και παρόμοιες συμμορίες. Οι τζιχαντιστές παρουσιάζονται ως απλοί, καθημερινοί άνθρωποι. Όχι κανίβαλοι. Μπορεί να ανατινάζουν όσους παρακολουθούν ποδόσφαιρο αλλά παίζουν κι οι ίδιοι πριν αποκεφαλίσουν. Μπορεί να απαγορεύουν στους άλλους ότι επιτρέπεται σε αυτούς.
Βλέπουμε γυναίκες με μπούρκα έτοιμες να πεθάνουν το ίδιο και τα μωρά, που τα βάζουν μέσα στις κάνες των κανονιών. Οι εμίρηδες ανατινάζονται για να "διώξουν τους άπιστους", διότι έχουν πολλούς που δεν εκτιμάν τη Σαρία. Πάντως οι Βρετανοί την εκτιμάν, αφού διαφημίζουν την Κόλαση της καταπάτησης κάθε λογικής και ελευθερίας ως "Παράδεισο"!

Εδώ να πούμε ότι οι τζιχαντιστές μόνο στη Δύση απολαμβάνουν τέτοιας αντιμετώπισης. Στη Συρία οι μουσουλμάνοι τους πολεμούν. Επομένως οι τρομοκράτες δεν είναι καν εκπρόσωποι μειοψηφίας μέσα στους μουσουλμάνους. Κοιτάνε μόνο την πάρτι τους, όσοι δεν είναι ηλίθιοι ώστε να ανατινάζονται. Σαν τους χριστιανούς συναδέλφους τους, τους φασίστες, χρησιμοποιούν τη θρησκεία (η οποία δίνει πατήματα όπως κάθε θρησκεία) για δικούς τους λόγους.

Υπάρχουν -μάλλον υπήρχαν, γιατί με τις ανατινάξεις δεν έμειναν και πολλοί- οι ανόητοι που πιστεύουν ότι αυτοκτονώντας θα πάνε σε καλύτερη ζωή και οι υπόλοιποι, τα τομάρια, που λεηλατούν, βιάζουν, βασανίζουν, εκτελούν, έχοντας σα δικαιολογία τη θρησκεία, την οποία καπηλεύονται αγρίως. Αυτό ήταν το ένα σκέλος. Προσέξτε τώρα: Η ταινία δεν παίζεται σε μουσουλμανικές χώρες. Παίχθηκε εδώ, που υπάρχουν χριστιανοί. Γιατί; Διότι αν σκεφτείς τι λένε και τι κάνουν αυτοί που παρουσιάζουν ως "εκπροσώπους" (κι εδώ είναι το ψέμα και ο αληθινός σκοπός της προπαγάνδας) μισείς κάθε μουσουλμάνο. Αν δεν τον μισείς, τον υποπτεύεσαι. Όπα! να η αβάντα στον άλλο φασισμό. Να η προβοκάτσια! Γιατί, μουσουλμάνος είναι κι ο Άσαντ.

Θα μου πείτε να μην παίξει η τηλεόραση τη γνώμη του τζιχαντιστών; Ας το κάνει. Ας βάλει και το "Ο Αγών μου" του Χίτλερ αφού θέλει. Εμείς καταλαβαίνουμε το ψέμα από την αλήθεια. Δεν είναι η πρώτη φορά που διαστρεβλώνεται η πραγματικότητα, που γίνεται το άσπρο μαύρο. Όμως οφείλει, επειδή είναι κρατική, να βάλει και την αντίθετη άποψη. Τη γνώμη της Κυβέρνησης της Συρίας.
Προς το παρόν από την TV μόνο ακροδεξιές απόψεις ακούω κι αυτό είναι ακόμα χειρότερο από τις αρλούμπες αυτές καθ' αυτές. Πόσο πάει το κομμάτι; Πόσο μας στοίχισε το διαφημιστικό των ισλαμοφασιστών; Έτσι από περιέργεια. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger