Home » , » Γ. Μιχελάκης: Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση

Γ. Μιχελάκης: Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016 | 12:02 π.μ.



«Στα παλιά του λημέρια επιστρέφει ο Γιάννης Μιχελάκης, καθώς, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, αναλαμβάνει ξανά Διευθυντής Ειδήσεων του Ant1».  διαβάζουμε.

Μάλιστα. Ο δεξιός αποτυχημένος πολιτικάντης έχει κατά καιρούς στελεχώσει όλα τα δεξιά και ακροδεξιά έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ. Από την «Βραδυνή» και τον «Ελεύθερο Τύπο» μέχρι την «Ακρόπολη» και την «Δημοκρατία». Αυτό όμως το προσπερνάμε.

Θυμηθήκαμε όπως κάποιες «σελίδες» από την βουλευτική του παρουσία, που προφανώς δεν θα τον κολακεύουν καθόλου.  Και επειδή το παρελθόν κάποιες φορές προδικάζει και το μέλλον ας θυμηθούμε μια εμπλοκή του σε κάποια ιστορία που είδε το φως της δημοσιότητας την εποχή που ήταν βουλευτής αλλά  –ελέω συναδελφικής αλληλεγγύης- την έφαγε το σκοτάδι.

Και αναφερόμαστε στις δυο δικογραφίες που περιείχαν πληθώρα στοιχείων που τον ενοχοποιούν. Συγκεκριμένα το νεοδημοκρατικό στέλεχος φέρεται να είχε χρηματιστεί από  τον προφυλακισμόνο επιχειρηματία Αναστάσιο Πάλλη –ο οποίος υπήρξε συνιδιοκτήτης της φυλλάδας «Πρώτο Θέμα», για να μην ξεχνιόμαστε.- για να καταθέσει στην βουλή, το διάστημα που ήταν βουλευτής, «ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ» την οποία είχε συντάξει και γράψει χειρόγραφα ο ίδιος ο Α. Πάλλης, για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα του προφυλακισμένου επιχειρηματία.
(Για να μην επαναλαμβάνουμε πράγματα που έχουμε γράψει διαβάστε εδώ και εδώ)

Η σημερινή είδηση, λοιπόν μας λέει ότι ένα τέτοιο άτομο μ’ αυτό το παρελθόν αναλαμβάνει Διευθυντής Ειδήσεων σε ένα πολύ μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό. Χρειάζονται σχόλια;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger