Home » , » Τα κατοικίδια του Σόιμπλε.

Τα κατοικίδια του Σόιμπλε.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016 | 9:37 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Άκουσα ότι η αφέντρα Μέρκελ φοβάται τα σκυλιά. Παρόλα αυτά έχει τα δικά της ζωάκια. Σαν Φύρερ του νέου Ράιχ είναι πολυάσχολη, έτσι αφήνει τη φροντίδα τους στο Σόιμπλε, ο οποίος έχει σκύλο. Λυσσασμένο, αλλά πιστό. Οι κότες οι λυράτες (ή λειράτες από το λειρί που αλλάζει χρώμα) κι ο κοπρίτης του Σόιμπλε δεν τα πάνε καθόλου καλά μεταξύ τους. Αλλά ο Σόιμπλε ξέρει από ζώα. Κτήνος ο ίδιος, έχει πείρα. Παλιότερα είχε κάτι πράσινους χαμαιλέοντες που δεν ήθελαν ούτε να δουν κάτι γαλάζια γίδια που είχε αγοράσει. Ώσπου τα έβαλε να τρώνε από το ίδιο πιάτο δημόσιο χρήμα. Σήμερα κοιμούνται αγκαλίτσα, βγαίνουν μαζί βόλτα και γλείφονται μεταξύ τους.

Οι κότες οι λυράτες και οι κοπρίτες, τα λυκόσκυλα των SS, δεν είναι τα μόνα κατοικίδια του γερμανού. Ζωολογικός κήπος έχει γίνει η βουλή από τα ζωντανά που κυκλοφορούν. Είναι ένα βρωμόσκυλο πχ που τον φωνάζουν "Μπαίνει" γιατί είναι μέσα σε όλα τα σκάνδαλα, κυλιέται σε όλες τις βρωμιές, αλλά πάντα τη βγάζει καθαρή, διότι τον πλένουν με λουλάκι τα ΜΜΕ. Επιτίθεται σε όποιον πειράζει το Σόιμπλε. Δάγκωσε λοιπόν κάποιους Ευρωπαίους που είπαν στο δήμιο μας (για να κάνουν τον καλό τους δικούς ψηφοφόρους) "ρε μην τους βαράς άλλο, θα πεθάνουν". Φυσικά δεν είχαν σκοπό να πειράξουν το Σόιμπλε, αλλά το παλιόσκυλο χίμηξε. Ο Σόιμπλε θα του πετάξει κόκκαλο, αλλά ο λαός θα του ρίξει φόλα. Αν και φιλόζωος εγκρίνω στην προκειμένη περίπτωση.

Ένα άλλο οικόσιτο είναι ένας κόρακας που τον φωνάζουν λεβέντη, κρίμα το όνομα. Μα κοράκι; Γούστα είναι αυτά. Το κοράκι λοιπόν άλλοτε λέει ανέκδοτα που τα ακούμε και γελάμε, ενώ άλλοτε έτσι όπως κρώζει θέλουμε να το ξεπουπουλιάσουμε και να του κάνουμε τα φτερά ξεσκονόπανο. Είπε στην ΕΡΤ ότι αν ήμασταν ανεξάρτητο κράτος δεν θα δίναμε λογαριασμό για τους νόμους που ψηφίζαμε. Αλλά επειδή πάμε και ζητάμε πρέπει να κάνουμε ότι πει τ' αφεντικό! Το μαδάς ή δεν το μαδάς; Πολύ περισσότερο όταν δεν ζητάμε εμείς, μας ζητάνε οι τοκογλύφοι κι οι κηφήνες. Aκόμα χειρότερα όταν λέει πως θα κόψει από τις συντάξεις για να πάρει αεροπλάνα. Να κάνουν τι; Να υπερασπίσουν τα νησιά που θα πουλήσουν στους Γερμανούς; Το "δικαίωμα" μας να είμαστε αποικία; Λεβεντάκο, κόψε το λαιμό σου, Βουλή δε θα ξαναμπείς, γιατί αφήνεις παντού κοτσουλιές.
Υπάρχει κι ένα παλιόψαρο ποταμίσιο που θα το κάνει ψαρόσουπα ο Μπόμπολας τώρα που το ποταμάκι ξεράθηκε.

Αλλά το χειρότερο είναι ο Κούλης (από το Κουλό), το Κολοβό το φίδι. Δηλητηριώδες, ανθρωποφάγο, αλλά πιστό στο χρήμα. Τρελαίνεται να τρώει δημοσίους υπαλλήλους και μίζες. Ο Σόιμπλε το έχει δώρο από μια γερμανική εταιρία και το προσέχει πολύ. Θα το πάει στη Μέρκελ να το βάλει δίπλα στις κοτούλες του ΣΥΡΙΖΑ. Όλα αυτά τα τέρατα τον ίδιο αφέντη έχουν, στον ίδιο ιδιοκτήτη κάνουν χαρούλες. Που και που όμως ζηλεύουν το ένα το άλλο.

Έτσι οι κοτούλες με το ροζ λειρί, οι κοκορόμυαλες, έπαιξαν ένα παιχνίδι στα άλλα ζώα της αγέλης. Ο Κούλης ψαρωμένος δεν τόλμησε καν να ψηφίσει "ναι" στο ψίχουλο που θα ρίξουν στους συνταξιούχους και που θα το πάρουν στο εκατονταπλάσιο, αν το δώσουν. Εμφανίστηκε λοιπόν αυτός, ο Μπαίνει και κάτι λεβέντες ακόμα, ως βασιλικότεροι του Κοκού. Που Κοκός εδώ είναι η Τρόικα. Τοκογλυφική δικτατορία είναι το πολίτευμα της μπανανίας μας. Χειρότεροι κι από γερμανοτσολιάδες δλδ! Ρε μάπες, ο ΣΥΡΙΖΑ, σαν κοτούλα, κακαρίζει κάθε που φορά που κάνει αυγό, το όποιο τρώει ο γερμαναράς, δεν έχει σκοπό να δώσει, κι αν δώσει ένα, θα πάρει εκατό. Έκανε όλο αυτό το τζέρτζελο, για να δείξει τάχα ότι διαφέρει, ότι είναι χωρίς λουρί, αδέσποτο... χαϊβάνια.

Λοιπόν Αλέξη πέρασε ο νόμος. Τώρα δώστα, γιατί αλλιώς, αν κάνεις κωλοτούμπα, την έβαψες, δεν βγάζεις χειμώνα. Μην αρχίσεις τα "ήθελα αλλά δε με αφήνουν" γιατί θα σε κρεμάσουν στις γιορτές αντί για μπάλες. Ωραίο θέαμα θα είναι. Αντί για κάλαντα θα ακούσεις "Γιούρια", για να μάθεις να μην παίζεις με τον πόνο μας. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

16 Δεκεμβρίου 2016 στις 10:02 μ.μ.

Δεν εχω συμπεράνει ρε μήτσο ακόμα ποια πολιτική δύναμη στηρίζεις;Εννοείτε πως εαν θέλεις απαντάς;

17 Δεκεμβρίου 2016 στις 12:30 π.μ.

KKE

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger