Home » , » "Θερμή" υποδοχή Τσίπρα σε Κρήτη (Βίντεο)

"Θερμή" υποδοχή Τσίπρα σε Κρήτη (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016 | 7:55 μ.μ.

Δεν γνωρίζουμε τι εντύπωση αποκόμισε από την διήμερη παρουσία του ο πρωθυπουργός στην Κρήτη. Το δεδομένο που έχουμε ότι οι ψηφοφόροι της μεγαλονήσου που στήριξαν σε μεγάλη πλειοψηφία το κυβερνητικό κόμμα, τώρα δηλώνουν απογοητευμένοι φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να τρώνε ξύλο από τις δυνάμεις καταστολής όταν προσπαθούν να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην εφαρμοζόμενη πολιτική.

Είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις –που παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε- από τον Πρόεδρο Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου Γιώργο  Μανουσάκη: «Τώρα πια θέλουμε να πούμε ότι λυπόμαστε πολύ από τον στηρίξαμε -σ.σ τον Τσίπρα- και έχουμε τόσο πολύ αντιδημοκρατική αντιμετώπιση στο δικαίωμα μας στην διαδήλωση. Κάποιοι από μας χτυπηθήκανε από την αστυνομία». 

Ολόκληρη πολιτική ανάλυση θα μπορούσες να χαρακτηρίσεις την πικέτα που τοποθέτησε πολίτης της Κρήτης:

«ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΜΗΝ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΣ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ»

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

22 Δεκεμβρίου 2016 στις 8:04 μ.μ.

Οι ελλείψεις σε προσωπικό αστυνόμευσης και καταστολής μάλλον είναι σημαντικές. Αλλιώς δεν εξηγείται ο εθελοντισμός από μέλη του Σύριζα Αγίου Νικολάου να καλύψουν αυτό το κενό , αναλαμβάνοντας χρέη πορτιέρη έξω και γύρω από το ξενοδοχείο όπου έγινε η σύσκεψη του πρωθυπουργού με προεπιλεγμένους φορείς.
Όσοι συμπορευτήκαμε κάποια περίοδο , φωνάζοντας τα ίδια συνθήματα απέναντι στους προηγούμενους μνημονιακούς παράγοντες, θλιβόμαστε ειλικρινά για την κατάντια αυτών που παρέμειναν στο μνημονιακό μόρφωμα που μεταλλάχτηκε ο Σύριζα.
Εμείς πάντως θα εξακολουθήσουμε να είμαστε από την πίσω μεριά των πλακάτ και των πανό απέναντι στις δυνάμεις καταστολής ( ένστολες και με πολιτικά) των λαϊκών αγώνων.
Λαϊκή Ενότητα Αγ. Νικολάου
22/12/2016

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger