Home » , » Ανατριχιαστικό βίντεο από άλλο ένα έγκλημα του Ερντογάν. Το καθεστώς της Αγκυρας δολοφόνησε εν ψυχρώ δυο αιχμάλωτες αντάρτισσες του PKK

Ανατριχιαστικό βίντεο από άλλο ένα έγκλημα του Ερντογάν. Το καθεστώς της Αγκυρας δολοφόνησε εν ψυχρώ δυο αιχμάλωτες αντάρτισσες του PKK

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016 | 8:25 μ.μ.

Καμιά σημασία δεν δίνει ο «σουλτάνος» Ερντογάν στην διεθνή κατακραυγή που έχει ξεσπάσει εναντίον του λόγω του πογκρόμ που έχει εξαπολύσει σε όσους θεωρεί πολιτικούς αντιπάλους καθώς και για το καθεστώς απόλυτης λογοκρισίας που έχει επιβάλλει στα ΜΜΕ.

Και ενώ προχτές ο σύντροφος Σειτ Αλντογάν έγραφε για τον νέο διωγμό που εξαπέλυσε η κυβέρνηση της Αγκυρας σε όσα ΜΜΕ θεωρεί «εχθρικά» σήμερα ο Τούρκος πρόεδρος, σαν απάντηση  στους επικριτές του έδωσε εντολή να προβληθεί ένα ανατριχιαστικό βίντεο στο οποίο βλέπουμε την εν ψυχρώ δολοφονία δυο γυναικών Κουρδικής καταγωγής οι οποίες ήταν αιχμάλωτες του Τουρκικού στρατού.

Στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ ακούμε ότι οι γυναίκες μέλη του PPK βρέθηκαν στο απόσπασμα όπως έχει βρεθεί και η Τουρκική δημοκρατία. Είναι χαρακτηριστικό ότι το καθεστώς της Αγκυρας στις επικρίσεις που δέχεται ότι είναι μια άτυπη δικτατορία η απάντησή του είναι «δικιά μας είναι η Τουρκία ότι θέλουμε την κάνουμε».

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger